Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 6351 tot 6355
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 mei 2012

Argentinië kocht voor het eerst sinds 2005 opnieuw GOUD

De trend lijkt maar niet te stoppen, nu blijkt dat ook de centrale bank van Argentiniƫ voor het eerst sinds februari 2005 zijn GOUDreserve verder aandikte met 7 ton GOUD.

Dit zegt wat ons betreft voldoende: niet de prijs, maar de hoeveelheid GOUD is wat uiteindelijk telt!

Bron: hln.be
Geplaatst: maandag 7 mei 2012

Beurs Athene tuimelt 7,6 procent lager

De beurs van Athene heeft zeer negatief gereageerd op de uitslag van de Griekse parlementsverkiezingen. De ASE-index schoot kort na opening 7,6 procent lager.

De twee Griekse regeringspartijen, de socialistische Pasok en de rechtse Nea Dimokratia, verloren bij de verkiezingen hun meerderheid in het parlement. De Griekse neonazipartij 'GOUDen Dageraad' haalde de kiesdrempel en komt zo in het Grieks parlement.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 7 mei 2012

Duurzaam GOUD krijgt een keurmerk

Eerlijk GOUD krijgt een keurmerk. Het gaat dan om GOUD dat op een eerlijke, veilige en milieuvriendelijke manier is gewonnen.

Solidaridad en Max Havelaar willen een einde maken aan de misstanden bij de winning van GOUD. Daarbij worden grondwater en rivieren vervuild met kwik.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 7 mei 2012

Verkoop GOUDen en zilveren Eagles bij US Mint in april flink lager

De prijzen van GOUD en zilver zijn de laatste maanden niet veel van hun plek gekomen. GOUD schommelt nu al een tijdje tussen de $1600 en de $1700 en de koers van zilver is sinds de daling van 29 februari netto alleen maar verder weggezakt. Het gebrek aan grote prijsbeweging heeft blijkbaar ook zijn weerslag om de hoeveelheid GOUDen en zilveren munten die gekocht worden. Was het vorig jaar april nog behoorlijk druk bij de US Mint, nu draait de productie op een veel lager pitje.

[...]

Bron: Goud.com
Geplaatst: zondag 6 mei 2012

GOUD: fundamenten versus koersverloop zijn onmogelijk

De ontwikkeling van de GOUDprijs is nogal merkwaardig te noemen wanneer we de fundamenten er naast leggen. In eerste instantie is het gegeven op zich al zeer opmerkelijk dat de GOUDprijs de afgelopen 3 maanden op rij is gedaald. Dit is vanaf maart 2001 niet meer voorgekomen. Voor een bullmarkt is dit al helemaal vreemd en merkwaardig te noemen.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$