Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 641 tot 645
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

GOUDkelder kopen

In de kranten verschijnt vandaag een verslag van de aandeelhoudersvergadering van de Nationale Bank van België. De ‘groene pettenbeweging van Erik Geenen stelde weer heel wat pijnlijke vragen.

Een klassieker is: “Hoe zit het met het GOUD van de Belgische Staat?” Bij de NBB antwoordden ze dat de Belgische overheid ‘juridisch eigenaar is van het GOUD’. Een nietszeggend antwoord. Juridisch eigenaar van GOUD dat er mogelijk niet meer is?

De Nationale Bank blijft volhouden dat er om de zoveel tijd ambtenaren van de NBB naar het Verenigd Koninkrijk trekken om te kijken of de GOUDvoorraad er nog ligt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Video: Waarom GOUD een Betere Belegging is dan Apple

Een ex-Bloomberg journalist geeft zijn echte mening over GOUD versus Apple. Opmerkelijk toch hoe journalisten écht denken over GOUD als ze eenmaal buiten liggen. Adam Johnson legt uit waarom hij GOUD verkiest boven Apple.

De volgende 10 jaar kan deze munt 3.000% in waarde stijgen

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 mei 2016

Tijdperk van hogere inflatie duwt GOUDprijs de hoogte in

Deflatie, dat is zowat één van de belangrijkste zaken dat alle centrale banken het liefst willen vermijden. Dat doen ze door middel van hun ondertussen welbekende soepele monetaire beleidsvormen. Veel beweging is er voorlopig nog niet, maar de stijgende GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs zou wel eens een voorteken kunnen zijn voor een periode van stijgende inflatie.

Analisten geraken er steeds meer en meer van overtuigd dat het beleid van de centrale banken onrechtstreeks leidt tot een stijgende GOUDprijs. Al jaren wordt er gestreden om deflatie de kop in te drukken maar voorlopig blijven de resultaten uit en blijft de inflatie op een laag niveau hangen.

Volgens marktkenners is er een transitie in de maak, die wordt verraden door de stijgende GOUDprijs. De periode van deflatie of extreem lage inflatie zou binnenkort wel eens achter de rug kunnen zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 mei 2016

China & co moeten méér GOUD kopen

Professor Kenneth Rogoff werd bij ons vooral bekend door zijn baanbrekend boek “This time is different”.

Hij toonde met uitgebreid cijfermateriaal aan dat een teveel aan schulden een serieuze rem zet op de economische groei.

Van zodra de schulden voorbij de 90% van het BNP gaan, valt de economie zo goed als stil.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 mei 2016

Het westen heeft weldra niets meer te zeggen over de GOUDprijs

De westerse banken druipen een voor een met de staart tussen hun benen af van de GOUDmarkt. Hoogmoed en manipulatie tijdens de topjaren van GOUD krijgt hen op de knieën waardoor ze hun GOUDkluizen moeten verkopen op het meest aantrekkelijke moment. En Chinese banken gaan graag met de juwelen lopen.

Eind 2014 nam de Chinese ICBC Standard Bank al een kluis over van Deutsche Bank voor 1.500 ton GOUD en zilver. De Chinese bank gaf toen aan de leegte te willen opvullen die westerse banken nalaten nadat ze zich –verplicht- terugtrekken van de markt voor grondstoffen en edelmetalen. Maar de honger van ICBC Standard Bank was blijkbaar nog niet gestild.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$