Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 641 tot 645
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 augustus 2016

Bill Gross belegt nu ook in GOUD

In zijn maandelijkse outlook voor de markten schuift de legendarische belegger Bill Gross van Janus Capital GOUD naar voor. Hij ziet het edel metaal momenteel als één van de meest aantrekkelijke beleggingsmogelijkhede

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 3 augustus 2016

Waarom kopen Rusland en China zo veel GOUD?

We hebben goed en slecht nieuws voor de GOUDliefhebbers. Volgens het IMF steeg de GOUDvoorraad van de centrale banken in 2015 met 702 ton tegenover 176 ton in 2014. De totale GOUDvoorraad staat nu op 32.733 ton, terug op het niveau van 2002. Vooral China en Rusland zijn de drijvende krachten, maar waarom?

China en Rusland kopen hun GOUD om verschillende redenen

Zo willen beide landen hun afhankelijkheid van de Amerikaanse dollar verlagen, vooral Rusland, en ze zoeken naar alternatieven voor de negatieve rendementen in euro’s en yen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016

De vreemde relatie tussen GOUD en Trump

GOUD is Macht, veel meer dan je denkt. Je haat het of je houdt ervan, maar GOUD bespeelt de emoties van veel beleggers. Je kan GOUD kopen voor verschillende redenen, maar doorheen de geschiedenis staat het gele edelmetaal steeds op hetzelfde podium met macht. En dat wordt opnieuw duidelijk met Donald Trump.

Donald Trump en GOUD, het lijkt een vreemde combinatie. Maar alles draait om macht, je houdt er dus van … of niet. Trump zelf is een liefhebber van GOUD, omdat het macht uitstraalt. En nu is de Republikein op zoek naar de ultieme machtspositie.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016

Vrkoop van GOUDen Munten stijgt 22%

De verkoop van GOUDen munten staat momenteel 22% hoger dan het jaar ervoor. Maar de laatste maand is de....

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016

Wat betekent een ‘president Trump’ voor de GOUDprijs?

Een verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten zal het GOUD gevoelig duurder maken. Dat staat in een rapport van de Nederlandse bank ABN Amro.

Er wordt daarbij op gewezen dat vele beleggers vrezen dat het politiek beleid van Trump de Amerikaanse economie zou verzwakken en tot een grotere onzekerheid op de markt zou leiden.

Die negatieve verwachtingen zullen volgens het rapport de interesse in GOUD opnieuw doen toenemen. Daardoor zou de GOUDprijs de volgende jaren kunnen oplopen tot 1.850 dollar per ounce. Op dit ogenblik wordt voor één ounce GOUD ongeveer 1.350 dollar betaald.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$