Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 6401 tot 6405
Bron: XanderNieuws.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

IMF waarschuwt voor het eerst officieel voor instorten eurozone

Meerderheid Centrale Banken vlucht weg uit euro en dollar en investeert in GOUD - NWO komt eraan: Goldman Sachs topman wil politieke Unie Europa

De machtsovername van Europa door Goldman Sachs - dat van de EU een politieke Unie wil maken- gaat onverminderd verder. Mark Carney, hoofd van de centrale bank van Canada en Goldman Sachs veteraan, is gepolst om het hoofd van de Bank of England te worden.

Het Internationale Monetaire Fonds houdt in zijn meest recente rapport voor het eerst officieel rekening met het instorten van de eurozone in 2012. Dit zou tot 'totale paniek op de financiële markten en een vlucht van investeerders' kunnen leiden en wereldwijd een nieuwe Grote Depressie veroorzaken. Gisteren haalde het rapport weliswaar de reguliere media, maar zij spraken - geheel in lijn met de pro-euro propaganda van de overheid - met geen woord over de ernstige waarschuwing van het IMF.

Bron: hln.be
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Nieuwe olie ontketent Koude Oorlog

Er is een nieuw tijdperk voor olie aangebroken. We moeten op steeds meer afgelegen plaatsen gaan boren en we gaan ook steeds dieper. De gevolgen voor het milieu zijn enorm. Van het noordpoolgebied tot in Brazilië. En op die Noordpool zijn de hoofdrolspelers zelfs klaar voor een militaire strijd.

De Atlantische Oceaan lijkt voor de Braziliaanse kust oneindig diep. Bijna 2.000 meter ligt er tussen de zeespiegel en de bodem. Daaronder ligt nog 1.500 meter gesteente. Maar dan bereiken we een olievoorraad die vergelijkbaar is met Koeweit. "Een geschenk van God", noemde de voormalige Braziliaanse president Luiz Inacio Lula da Silva het. Alleen is het de vraag of het wel verantwoord is om naar deze olie te boren. De olieramp in de Golf van Mexico was een akelige kennismaking met wat er kan gebeuren als het fout gaat. Toen had BP al maanden nodig om de situatie onder controle te krijgen. Op een diepte als deze voor de kust van Brazilië zou het nog een stuk lastiger worden.

Maar zelfs die Braziliaanse GOUDmijn is niet voldoende om aan onze noden te voldoen. Hoewel de economie blijft slabakken, neemt de vraag naar olie nog dagelijks toe. Olielanden als Rusland, Iran en Koeweit kunnen niet meer volgen. De olieboringen in Brazilië zijn echter de gevaarlijkste die de olie-industrie ooit ondernomen heeft. En daar betalen ook wij de prijs voor. De olieprijzen hebben altijd een opwaartse trend gekend, al is het maar omdat we nu eenmaal niet zonder olie kunnen. Nog niet zo lang geleden maakten we ons zorgen over de slinkende olievoorraad. Maar de nieuwe olie heeft de gaten gevuld. In Canada vormen de teerzanden een belangrijke bron. En voor de VS is Canada een betrouwbaardere leverancier dan Saoedi-Arabië. En natuurlijk wordt er naar het noordpoolgebied gekeken waar door de opwarming van het klimaat plaatsen bereikbaar worden die vroeger geïsoleerd waren.

Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Amsterdamgold.com opent nieuw kantoor en showroom

Begin 2012 is voor ons een nieuw pand gerealiseerd wat ruimte biedt aan ons uitgebreide en versterkte team van servicegerichte specialisten en persoonlijk betrokken accountmanagers.

Amsterdamgold showroom
Wij hebben de verbouwing van ons hoofdkantoor tevens aangegrepen om u als relatie nog persoonlijker van dienst te kunnen zijn en u daarmee een unieke service te kunnen verlenen. Onze bestaande service is hiermee uitgebreid met de eerste showroom in Nederland waar u onze collectie GOUD en zilver kunt bekijken, vergelijken en direct kunt aankopen. Een prachtige ruimte waar wij persoonlijk al uw vragen kunnen beantwoorden over zilver, GOUD, actuele koersen en waar u op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws over edelmetalen. Ons nieuwe pand is van alle gemakken voorzien zodat u in alle rust ons uitgebreide aanbod in zilver en GOUD kunt bekijken. En parkeren kan gewoon voor de deur.  

[... ... ...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Productiefoutje bij Krugerrand munten uit 2011 bevestigd

De Zuid-Afrikaanse mint heeft erkend dat er tussen april en mei 2011 GOUDen Krugerrand munten zijn geslagen die niet voldeden aan de specificaties. De munten zouden beneden specificaties zijn en dus te weinig GOUD bevatten. Het is voor ons een raadsel dat dit 'foutje' twee maanden heeft mogen duren.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Export GOUD van Italië naar Zwitserland met een derde gestegen

Italië heeft de laatste maanden ongeveer een derde meer GOUD naar Zwitserland geëxporteerd dan in dezelfde periode in 2011. Deze stroom van GOUD richting Zwitserland heeft voor een groot deel te maken met de inkopers in Italië, die sloopGOUD opsturen naar Zwitserland voor productie van nieuw GOUD.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$