Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 6406 tot 6410
Bron: belegger.nl
Geplaatst: dinsdag 24 april 2012

GOUD blinkt! - Belegger.nl

Helaas laten sommige schrijvers hun visie goed manipuleren door gezaghebbende autoriteiten. Of misschien zijn ze verheugd dat een gezaghebbende autoriteit eindelijk bevestigd wat ze altijd gehoopt en beweerd hebben... Men vergeet altijd dat een dergelijke autoriteit wel degelijk beseft dat de vlucht in edelmetaal fataal is voor het bestaan van hun eigen fiat geld.

Klein feestje op de GOUDblogs vandaag. Het IMF had het metaal een veilige belegging genoemd en daar was een tekort aan. Buy GOLD! De usual suspects wijdden er tweets en blogposts aan. Eindelijk erkenning van de mannen van het systeem.

Tijd om eens te kijken wat het IMF nu daadwerkelijk heeft gezegd over GOUD. In het betreffende hoofdstuk komt het woord GOUD niet voor de samenvatting. Typisch.

Bron: geldenrecht.nl
Geplaatst: dinsdag 24 april 2012

Pas op met beleggen in GOUD - Geld en Recht

Door slechte economische vooruitzichten en stijgende prijs van GOUD en zilver zijn er steeds meer aanbieders van edelmetalen op de markt. Kopers moeten oppassen voor malafide aanbieders, waarschuwt de AFM.

GOUD en zilver worden vaak verkocht via internetwinkeltjes, waarbij het edelmetaal niet in handen komt van de koper, maar direct na aankoop wordt beheerd door de verkoper of een andere partij. Dat geeft bijzondere risico’s, want een belegger kan dan moeilijk controleren of het GOUD ook echt geleverd is. Soms is contact met de verkoper zelfs alleen via e-mail mogelijk. In zo’n geval kan de aanbieder mogelijk malafide zijn, meent de AFM.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 april 2012

Vooraleer u gaat twijfelen: Rusland kocht weer 500k ounces GOUD bij

Er bereikten ons in de afgelopen periode nogal wat mails van verontruste GOUDbeleggers aangaande de GOUDreserve van de Russische centrale bank.

Volgens de berichten hadden de Russen in januari geen GOUD gekocht en in februari zelf 100.000 ounces verkocht. Voor diverse commentatoren was dit een bevestiging van het einde van de stierenmarkt in GOUD.

We vrezen dat we slecht nieuws hebben voor al die critici van GOUD. Rusland KOCHT opnieuw voor 500.000 ounces GOUD in maart!

Hiermee bereikt de Russische GOUDreserve een nieuw record van 28,3 miljoen ounces.

Zo ziet u maar, enkele maanden van terughoudende aankopen door een centrale bank betekent nog niet automatisch het einde.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 24 april 2012

Italianen verschepen GOUD naar Zwitserland

De handelsbalans van Italië, het verschil tussen export en import, is in februari verbeterd, zo meldde Instat. Maar dat is voornamelijk het gevolg van de export van GOUD naar de noorderburen van Italië. Die nam met 35,6 procent toe ten opzichte van februari vorig jaar.

De totale export van Italië steeg in februari met 2,1 procent, terwijl de invoer van goederen met 5,8 procent afnam. Daarmee kwam de handelsbalans uit op 1,1 miljard euro.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 23 april 2012

Hoe het IMF de strop rond de nek van de Europese economie nog wat heeft verstrakt

China, Japan, de VS, de olieproducerende landen en de opkomende economieën van Latijns-Amerika hadden een GOUDen kans om Europa van de economische zelfmoord te redden door via het IMF de druk op de eurozone verder op te voeren, maar hebben dat verzuimd, schrijft The Daily Telegraph.

Het IMF maakte vorige week bekend dat het ruim 300 miljard euro extra tot zijn beschikking heeft om de schuldencrisis te bestrijden. De belofte van het Internationaal Muntfonds om het Europese reddingsfonds tot 1.000 miljard euro te verhogen sterkt echter de foute visie van de leiders van de eurozone en de Berlijnse elites. Die blijven volhouden dat de crisis werd veroorzaakt door speculanten en dat bezuinigen het enige antwoord is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$