Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 6406 tot 6410
Bron: rtl.nl
Geplaatst: dinsdag 10 april 2012

De euro implosie in deflatieland

De lange termijn technische conditie van de Euro ten opzichte van meerdere valuta is zorgwekkend en veronderstelt zeer grote neerwaartse risico’s. De opwaartse druk in de olieprijs bevestigt een blijvend lage lange rente. En waarom GOUD nog steeds een lange termijn ‘Sell’ is.

Het Euro drama USD Index Lange termijn verkoopsignalen in EUR/GBP en EUR/NZD Lange termijn dalende trend lange rentes intact Ook grondstoffen onder druk Conclusie Roelof-Jan van den Akker Senior charttechnical analist ING Commercial Banking

Bron: Goud.com
Geplaatst: maandag 9 april 2012

Context en afleiding: een middel om de GOUDprijs te drukken

Waarom de mensheid moeite heeft “waarde” juist in te schatten...

Ik las zojuist een zeer recent geplaatst artikel waaruit een grote les getrokken kan worden. De strekking is universeel wat wil zeggen dat het ruim toegepast kan worden in het dagelijks leven. Dit is basis materiaal dat bij de opvoeding behoort, maar helaas, de opvoeding wordt al voor het grootste gedeelte verzorgd door de Main Stream Media – het beest dat de wereld beheerst middels radio, tv, internet en niet te vergeten de overige brainwash-kanalen zoals billboards, folders en ga maar door. Het artikel motiveert naar vrij, open en ruim te gaan denken, ofwel: “open minded thinging”, en vooral alert zijn en je geest niet te laten vertroebelen door “massa informatie bombardementen” dat onze kijk op waarden kompleet verstoort – iets dat juist de bedoeling is van de “heersers” van ons systeem. Want stel je voor dat we er achter komen! Een systeem in zijn huidige vorm zal een revolutie geenszins kunnen verdragen.

Hier komt iets wat mij toch wel zeer verbaast.

[...]

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: maandag 9 april 2012

Wereldwijde vraag naar GOUD heeft een waarde 205 miljard dollar

Uit de laatste cijfers van het World Gold Counsil komt naar voren dat de totale vraag naar GOUD is de wereld een waarde vertegenwoordigd van 205 miljard dollar. De totale vraag naar GOUD bedroeg in 2011 ruim 4000 ton, waarvan China maar liefst 770 ton voor haar rekening nam. Hiermee komt China steeds dichterbij India, waar de consumptie van GOUD daalde met 7% naar 933 ton.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 9 april 2012

Casey Research over de relatie tussen rente en GOUD

Velen zullen beweren dat de GOUDprijs moeilijk te waarderen is, omdat GOUD geen cashflows genereert en altijd hetzelfde blijft. Toch stijgt de GOUDprijs al elf jaar op rij, met dubbele cijfers. Krijgt u al hoogtevrees? Dan raden we u aan om de volgende analyse van Casey Research erbij te pakken.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 9 april 2012

Ron Paul: Sta GOUD en zilver toe als betaalmiddel en maak ze belastingvrij

Ron Paul, congreslid voor de Republikeinse partij en deelnemer aan de presidentsverkiezingen van 2012, heeft een uitgesproken mening over de economie en de essentiële rol die geld daarin speelt. Hij pleit al langer voor de invoering van GOUD en zilver als alternatief betaalmiddel voor de dollar.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$