Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 6411 tot 6415
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

Goldman Sachs: 'Koop GOUD'

De zakenbank Goldman Sachs raadt beleggers aan om nu GOUD te kopen. Als Goldman Sachs dat zegt moeten we altijd een beetje oppassen, want de bank heeft in het verleden gespeculeerd tegen producten die het aan de klanten (of muppets?) verkocht. Nu zou de tijd rijp zijn om positie te nemen in GOUD.

[...]

Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

GOUD en zilver blijven in de rode cijfers vandaag

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 0,41% op $1673,70  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 0,17% op €1258,50 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een verlies van 0,95% op $32,28 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een verlies van 0,57% op €24,28 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

Bill Gross adviseert nu openlijk GOUD!

We waren zelf enigszins verrast door de expliciete verklaring van Bill Gross op CNBC.

We wisten wel dat de ‘obligatiekoning’ stiekem een liefhebber was van GOUD, maar nooit eerder hoorden we hem zo uitsproken het gele edelmetaal adviseren aan beleggers.

Dit is de man die het mobiele nummer van Ben Bernanke op speed dail heeft… luister hier dus met uw volle aandacht naar!

Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

Turken zullen hen GOUD voorlopig niet inwisselen voor geld

De Turkse centrale bank heeft de hoeveelheid GOUD die kredietverstrekkers in reserves kunnen houden verdubbeld. Deze actie is onderdeel van de reserveverplichtingen veranderingen. Volgens  rapporten van The Wallstraat Journal zou deze verschuiving van 10% naar 20% betekenen dat Turkse banken het edelmetaal kunnen gebruiken als vervangbare geldreserves tegen vreemde valuta deposito’s. Deze stap volgt nauwlettend op eerdere opmerkingen over de inspanningen van de ‘GOUDen transfer’ vorige week in Turkije om een ​​een deel van persoonlijke GOUDvoorraden in het bancaire systeem te krijgen.

Bron: fondsnieuws.nl
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

'Belegger, zet in op yield, dividend, GOUD'

Nu er sprake is van een negatieve reële rente op tienjarige staatsobligaties en het gevaar bestaat dat de prijzen dalen, lopen beleggers het risico met niets achter te blijven.

Dat zegt Bill Gross, oprichter van Pimco, de grootste obligatiebelegger ter wereld.

Beleggers moeten volgens Gross inzetten op echte assets en niet op financiële assets. De reden is volgens hem dat landen als China niet geinteresseerd zijn in financiële assets, maar in het veiligstellen van grondstoffen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$