Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 6421 tot 6425
Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 23 maart 2012

GOUD en zilver duiken de rode cijfers in donderdag

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 0,42% op $1644,68  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 0,29% op €1245,52 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een verlies van 1,82% op $31,59 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een verlies van 1,69% op €23,92 per troy ounce.

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 23 maart 2012

Turkse overheid wil burgers dwingen om GOUD van de hand te doen

Turkije, dat na India voor het meeste GOUD ten behoeve van investeringen per hoofd van de bevolking bezit, probeert haar burgers te overtuigen om hun persoonlijke investeringsGOUD in het  bancaire systeem van het land te pompen. De Turkse bankautoriteit, de BRSA, overweegt een plan te ontwikkelen om de prikkels voor consumenten om hun financiële vermogen te parkeren in het financiële systeem te versterken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 22 maart 2012

Nooit meer terug naar de GOUDstandaard

Er is nog nooit aangetoond dat centraal bankieren per saldo enig voordeel oplevert. Het enige dat met het fiat systeem/centraal bankieren anders is dat een grote groep parasieten bankiers/politici/ industrie geld verdiend zonder er voor te werken over de rug van het onwetende naieve volk dat in onze moderne tijd belasting slaven heten. Het enige geld ter wereld dat slavernij en dictatuur in de weg staat is GOUD en zilver het is daarom dat het huidige gefaalde geldsysteem zo fanatiiek verdededigd en in stand word gehouden. Helaas is het systeem aan het instorten en we kunnen het duidelijk zien aan de oorlogen die onder valse vlag worden gevoerd. De huidige gevestigde media zijn niets anders dan fiat geld vazallen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 22 maart 2012

Bernanke: 'GOUDstandaard is allesbehalve een perfect monetair systeem'

“De GOUDstandaard is allesbehalve een perfect monetair systeem. Het betekent dat je zweert om niets te doen, hoe hoog de werkloosheid ook wordt.” Dat heeft de voorzitter van de Federal Reserve, Ben Bernanke, gezegd tijdens een lezing aan een groep universiteitsstudenten van de George Washington University.

Bernanke, die in februari 2006 het voorzitterschap van de Amerikaanse centrale bank overnam van Alan Greenspan, wilde met de lezing (de eerste in een reeks van vier) een antwoord formuleren op de toenemende kritiek tegen zijn persoon en tegen de expansie van de Fed, die onder hem heeft plaatsgevonden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 maart 2012

ALERT: Correctie bij GOUDmijnaandelen – uw lezersvragen onder de loep

GOUD- en zilvermijnaandelen blijven in een dalende trend gaan.  We zijn precies in de zomermaanden. Rond die periode is er meestal een dumping van deze aandelen.  Kan U dit nog verklaren?

De koersen van GOUD en zilver zijn de laatste dagen, in tegenstelling van vele andere aandelen, gedaald. Raad u aan, om te vermijden dat ik “in het tranendal” zou terecht komen, deze posities te liquideren en achteraf, bij lagere koersen, terug op te pikken?

Moet ik toch niet een beetje aan GOUD/zilver beginnen af te bouwen, is dan natuurlijk weer de vraag? De mijnaandelen juniors zullen ook niet gemakkelijk gaan stijgen als bewaarheid zou worden wat het stukje veronderstelt. (red. crash van Amerikaanse staatsobligaties)

Het is een kleine greep uit de vragen die we in de jongste weken van u mochten ontvangen. Vele beleggers zijn even de weg kwijt door het volatiele en turbulente verloop van de GOUD- en zilvermijnaandelen. U stelt zich (terecht) steeds meer vragen wat er aan de hand is. Daarenboven staan vele beleggers vandaag op het punt om hun aandelen te dumpen.

We staan morgen in de nieuwste editie van het GOUD & Zilver Rapport uitgebreid stil bij de vele vragen waar u momenteel mee worstelt. Maar nog belangrijker, we geven u duidelijke en heldere richtlijnen mee hoe u moet omgaan en uiteindelijk kan profiteren van de correctie bij GOUDmijnaandelen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$