Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8099 artikelen gevonden. Artikel 6446 tot 6450
Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 5 april 2012

GOUD en -zilverkoers flink omlaag gisteren (04-04-2012)

Gisteravond werd een flinke klap uitgedeeld aan zowel GOUD als zilver, precies op het moment dat de Federal Reserve haar FOMC meeting gaf. Bernanke verklaarde dat de economie nog steeds groeit en dat daarom aanvullende monetaire verruiming nog niet nodig is. Blijkbaar werden beleggers verrast door deze informatie, want zowel de prijzen van GOUD en zilver gingen in één streep naar beneden (om vervolgens uren lang vrijwel vlak te blijven…). Deze klap was vandaag nog niet helemaal verwerkt, want opnieuw gingen de prijzen van beide edelmetalen flink naar beneden. Anders dan gisteren vond de daling nu zeer geleidelijk plaats over de hele handelsdag, met als gevolg een grafiek waar we bijna een liniaal op kunnen leggen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 4 april 2012

GOUDStandaard!

Maak kennis met GOUDStandaard.com:

Niet zomaar een nieuwe speler in de markt. De webwinkel voor investeerders in edelmetalen van Jaap Raijmans schept enorm groot vertrouwen dankzij de unieke betalingsmethode. 

Quote:
Wanneer u een aankoop doet bij GOUDstandaard dient u deze uiteraard te betalen. Om er zeker van te zijn dat uw gelden enkel worden aangewend voor het inkopen van de overeengekomen hoeveelheid edelmetaal maakt GOUDstandaard gebruik van een Stichting Derdengelden. Deze stichting maakt uw geld pas aan GOUDstandaard B.V. over nadat er door een onafhankelijke partij is bevestigd dat GOUDstandaard aan haar plicht tot leveren heeft voldaan. Wanneer u kiest voor verzekerde verzending dient uw getekende in ontvangstname als bevestiging voor de Stichting. Bij afhaal dient u ook te tekenen voor de in ontvangstname, pas daarna maakt de Stichting het geld over aan GOUDstandaard B.V.

[...]

Neemt u ook eens een kijkje...

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 4 april 2012

TA: GOUDprijs noteert rond interessant niveau

Woensdag kleuren de borden op de wereldwijde financiële markten rood. Dit komt mede door eurocommissaris Olli Rhen, die woensdag liet weten dat Portugal wellicht meer financiële steun nodig heeft. De kans op een nieuwe bailout is één mogelijkheden en daar zijn de beleggers niet blij mee. Portugal kreeg in 2011 al een bailout van 78 miljard euro van de EU en het IMF, maar deze miljarden zijn wellicht niet voldoende geweest, aldus Rehn.

[...]

Bron: iexprofs.nl
Geplaatst: woensdag 4 april 2012

Must Read: dag GOUD, hallo GOUD | IEXProfs.nl

We moeten teruggaan tot 1999 om zo’n verschil te zien in de waardestijging van de S&P500 en GOUD. In het voordeel van de aandelenindex dan. Bedrijfswinsten nemen toe, net als de risicobereidheid en dat speelt aandelen in de kaart en GOUD juist niet.

Maar pas op, want GOUD kan zomaar weer terugslaan, waarschuwt Société Générale. Als het herstel van de Amerikaanse economie gaat haperen, ligt QE3 op de loer en dat resulteert weer in een nieuwe run op GOUD. Simpel.

Bron: knack.be
Geplaatst: woensdag 4 april 2012

Mogelijk einde aan stijgingen van de olieprijs

Per saldo zijn de belangrijkste financiële markten vorige week niet veel van hun plaats gekomen. De volgende rendementen werden gerealiseerd: de DAX index daalde 0,7%, de Dow Jones Industrial index steeg 1%, de S&P 500 index deed het met een 0,8% hogere slotstand fractioneel minder goed. GOUD en zilver stegen respectievelijk 0,4% en 0,2% terwijl Brent olie deze week 1,8% goedkoper werd.

Medio vorige week daalde de olieprijs na een aanhoudende reeks van prijsstijgingen. Aanleiding was de mededeling van het Amerikaanse Energy Department dat de voorraden het sterkst zijn toegenomen in 20 maanden tijd en het nieuws datLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$