Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 6451 tot 6455
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 maart 2012

GOUD: eerst nog een terugval of is de bodem al geplaatst in 2012?

Vele beleggers worstelen met de bovenstaande vraag. Gaat de prijs van GOUD nog eens (flink) terugvallen of hebben we de bodem voor 2012 al geplaatst?

Onderstaande grafiek van Jim Bianco (via BR) laat de stijging van de GOUDprijs zien met daarbij de procentuele correcties. Wat opvalt is dat de bodem in het verleden telkens werd geplaatst als de procentuele daling de grens van -20% overschreed.

Met de recente terugval van -18,5 procent hebben we net de magische grens van min 20 procent gemist. Dit vergroot de kans dat we ons mogen verwachten aan een bijkomende correctie.

Uiteraard, met al het negatieve sentiment omtrent GOUD, lijkt het niet ondenkbaar dat de bodem voor 2012 alweer geplaatst is. Het grafisch patroon lijkt dit gegevens alvast te bevestigen.

Bron: blog.nl
Geplaatst: donderdag 29 maart 2012

GOUD en zilver, nog altijd de winnaars

Voor de gold- en silverbugs om de moed erin te houden:

On January 2, 2008 (using the closing price for the first market day):

How did they do? Here is where they were at as of closing on Friday, March 24, 2012 (along with the percentage gain or loss):

Very Interesting! During a time period of over 4 years and 2+ months... the Dow actually ended up about 1 percent. Meanwhile, gold and silver roughly doubled during the same time frame!

Bron: nieuws.be
Geplaatst: donderdag 29 maart 2012

"GOUD" van Kadhafi in beslag genomen

De Guardia di Finanza, een afdeling van het Ministerie van Economie met politionele bevoegdheden, heeft het "GOUD" van Moammar Kadhafi in beslag genomen. Dat schrijft Il Corriere Della Sera op zijn website. In totaal gaat het om een bedrag van 1,1 miljard euro aan goederen die toebehoren aan de familie van de voormalige Libische leider. Het GOUD zijn dan hoofdzakelijk aandelen in autobouwer FIAT, grootbank Unicredit, oliebedrijf Eni, voetbalclub Juventus Turijn, maar ook bijvoorbeeld 150 hectare bos op het Italiaanse eiland Pantelleria, een appartement in Rome en een Harley Davidson.

Bron: knack.be
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

Correctie bij het GOUD is gezonde consolidatie binnen opwaartse trend

Steeds meer beleggers nemen afscheid van GOUD. Vooral de teleurstelling begint volgens Nico Pantelis van Slim Beleggen zwaar te wegen. Zoals altijd stapt de grootste groep belegger op het einde van een stijging in, waarna de correctie volgt en de twijfel toeslaat.

Bovendien horen we steeds meer kritische geluiden over GOUD van de professionals. De gekende critici klinken wat luider, terwijl enkele langetermijn 'stieren' voorlopig geen nieuwe doorbraak van de GOUDprijs meer zien.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

Bill Gross adviseert: beleg in inflatie-gevoelige, aanbodbeperkte grondstof producten

Hoeveel woorden heb je nodig om GOUD te omschrijven? Bill Gross van 's werelds grootste obligatiefonds Pimco heeft er kennelijk nogal wat nodig. Zodoende hoeft hij het niet hardop te zeggen, maar een goed verstaander heeft in dit geval genoeg aan vier woorden! Waarvan er twee koppelwoorden zijn...

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$