Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 6471 tot 6475
Bron: iexprofs.nl
Geplaatst: dinsdag 3 april 2012

Met GOUD kan het alle kanten op | IEXProfs.nl

Is de GOUDprijs over zijn piek heen? Dat is de vraag die beleggers ’s nachts wakker houdt, waar beleggingsgoeroes niet over ophouden te discussiëren en waar Barry Ritholtz op zijn blog openlijk het hoofd over breekt. Het is een vraag van 8,4 biljoen dollar, en de finance wizard heeft geen idee. “Ik kan GOUD niet anders waarderen dan met de laatste prijs,” geeft hij toe. 

Bron: Goud.com
Geplaatst: maandag 2 april 2012

GOUD, maar vooral zilver beginnen de week goed

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 0,41% op $1679,17  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een winst van 0,60% op €1259,14 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 2,16% op $33,13 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een winst van 2,42% op €24,86 per troy ounce.

GOUD, maar vooral zilver openen de week goed. GOUD begon de dag vrij rustig met een kleine plus terwijl de zilverprijs al met een aardige stijging de Nederlandse handelsdag begon. Een reden voor dit gegeven kan het positieve nieuws uit China zijn van gisteren, toen werd er bekend gemaakt dat de industriële activiteit in de maart wederom toegenomen is. Dit is voor GOUD positief aangezien China hard op weg is ’s werelds grootste GOUDconsument te worden. Voor zilver is dit gegeven wellicht nog positiever aangezien de Chinese industrie veel (technologische) producten produceert waar het edelmetaal in verwerkt is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 april 2012

Marc Faber: “Beleggers moeten in GOUD en aandelen… nu het nog goedkoop kan”

Marc Faber fulmineerde ongezouten zijn mening over de markten op CNBC. Beleggers moeten zich opmaken voor een complete implosie van hun vermogen als ze niet snel actie ondernemen tegen de destructieve maatregelen van de centrale banken.

Hij adviseert met de nodige aandrang dat beleggers bescherming zoeken door middel van GOUD en aandelen op te nemen in hun portefeuille!

Bron: blog.nl
Geplaatst: maandag 2 april 2012

Interview met Marc Haagen

Hoe lang kennen we elkaar en hoe kennen we elkaar ?

Zo’n zeven jaar geleden heb jij mijn allereerste stuk gepubliceerd op Beursbox en dat is de start geweest van een carrière waarvan het einde nog niet in zicht is – artikels, boeken, lezingen, verkoop van GOUD en zilver enz. Nog iets waarvoor ik je altijd erkentelijk zal blijven : toen ik eens in een flinke mentale en financiële dip zat, zorgde jij ervoor dat mijn aandacht opnieuw op GOUD werd gefixeerd met alle gunstige gevolgen van dien…

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 2 april 2012

South Carolina staat GOUD en zilver toe in betalingsverkeer

Afgelopen week is in de Amerikaanse staat South Carolina een wet aangenomen die het mogelijk maakt om GOUDen en zilveren munten te gebruiken in het betalingsverkeer. Het gaat dan om muntstukken geslagen door de U.S. Mint, zoals de GOUDen en zilver Eagle's en Buffalo's.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$