Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 6481 tot 6485
Bron:
Geplaatst: vrijdag 6 april 2012

Enquête: 'Beleggen in GOUD' Survey

Wij stellen het zeer op prijs dat u mee wilt werken aan dit onderzoek. Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag.

GOUD maakt in toenemende mate onderdeel uit van de beleggingsportefeuille van de Nederlandse belegger. Ondanks de toenemende interesse naar GOUD is er nog weinig bekend over de motivatie en het beleggersprofiel van de Nederlandse GOUDbelegger. Door het mee doen aan deze enquête helpt u mee hierover een beter beeld te krijgen.

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 5 april 2012

GOUD en zilver tonen herstel vandaag

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 0,48% op $1629,20  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een winst van 0,93% op €1234,59 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 1,05% op $31,68 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een winst van 1,67% op €24,26 per troy ounce.

Na twee zware dagen voor zowel GOUD als zilver toonden de edelmetalen vandaag lichtelijk herstel. Het algemene beleggersentiment was gemengd vandaag, internationale beurzen konden zich niet goed herstellen en toonden kleine winsten en verliezen. GOUD en zilver deden het vandaag relatief gezien goed. Dit heeft waarschijnlijk te maken met koopjesjagers die na de forse verliezen van de afgelopen 2 dagen een mooi instapmoment zagen.

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 5 april 2012

GOUD en -zilverkoers flink omlaag gisteren (04-04-2012)

Gisteravond werd een flinke klap uitgedeeld aan zowel GOUD als zilver, precies op het moment dat de Federal Reserve haar FOMC meeting gaf. Bernanke verklaarde dat de economie nog steeds groeit en dat daarom aanvullende monetaire verruiming nog niet nodig is. Blijkbaar werden beleggers verrast door deze informatie, want zowel de prijzen van GOUD en zilver gingen in één streep naar beneden (om vervolgens uren lang vrijwel vlak te blijven…). Deze klap was vandaag nog niet helemaal verwerkt, want opnieuw gingen de prijzen van beide edelmetalen flink naar beneden. Anders dan gisteren vond de daling nu zeer geleidelijk plaats over de hele handelsdag, met als gevolg een grafiek waar we bijna een liniaal op kunnen leggen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 4 april 2012

GOUDStandaard!

Maak kennis met GOUDStandaard.com:

Niet zomaar een nieuwe speler in de markt. De webwinkel voor investeerders in edelmetalen van Jaap Raijmans schept enorm groot vertrouwen dankzij de unieke betalingsmethode. 

Quote:
Wanneer u een aankoop doet bij GOUDstandaard dient u deze uiteraard te betalen. Om er zeker van te zijn dat uw gelden enkel worden aangewend voor het inkopen van de overeengekomen hoeveelheid edelmetaal maakt GOUDstandaard gebruik van een Stichting Derdengelden. Deze stichting maakt uw geld pas aan GOUDstandaard B.V. over nadat er door een onafhankelijke partij is bevestigd dat GOUDstandaard aan haar plicht tot leveren heeft voldaan. Wanneer u kiest voor verzekerde verzending dient uw getekende in ontvangstname als bevestiging voor de Stichting. Bij afhaal dient u ook te tekenen voor de in ontvangstname, pas daarna maakt de Stichting het geld over aan GOUDstandaard B.V.

[...]

Neemt u ook eens een kijkje...

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 4 april 2012

TA: GOUDprijs noteert rond interessant niveau

Woensdag kleuren de borden op de wereldwijde financiële markten rood. Dit komt mede door eurocommissaris Olli Rhen, die woensdag liet weten dat Portugal wellicht meer financiële steun nodig heeft. De kans op een nieuwe bailout is één mogelijkheden en daar zijn de beleggers niet blij mee. Portugal kreeg in 2011 al een bailout van 78 miljard euro van de EU en het IMF, maar deze miljarden zijn wellicht niet voldoende geweest, aldus Rehn.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$