Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 6486 tot 6490
Bron: Aandelen.com
Geplaatst: dinsdag 20 maart 2012

GOUDmijnen geven me een ongemakkelijk gevoel hier

De GOUDkevers geven een verslagen indruk. Als je de reacties ziet en hoort, zou je niet zeggen dat GOUD al 11 jaar op rij hoger gaat.

En beleggers die gingen voor de extra leverage en GOUDmijnen kochten, zijn al helemaal moedeloos.

Het gemiddelde mijnaandeel noteert tegen koersen van vijf jaar geleden. Niettemin is GOUD over dezelfde periode in prijs verdubbelt.

Allemaal nogal moeilijk te vatten. Maar het gebeurt. Recht onder onze neus.

Je zou als belegger voor minder gefrustreerd geraken. Je ziet de GOUDrally aankomen en koopt massaal mijnaandelen … om na vijf jaar vast te stellen dat je rendement zero procent is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 maart 2012

Marc Faber: “Juniors bieden NU kansen”

We wisten even niet of we het goed hadden gehoord, maar de repeat-knop maakt het helder en duidelijk: Marc Faber is KOPER van Junior GOUDmijnaandelen (GOUD & Zilver Rapport).

Faber vindt dat het segment een te al zware afstraffing heeft ondergaan, wat kansen biedt.

Bron: Goud.com
Geplaatst: dinsdag 20 maart 2012

GOUD en zilver beginnen de week positief

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 0,20% op $1663,50  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 0,21% op €1259,65 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 1,11% op $32,92 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een winst van 0,56% op €24,70 per troy ounce.

Bron: knack.be
Geplaatst: maandag 19 maart 2012

Nico Pantelis: “Aardverschuivingen bij de GOUDmijnen”

Zo geweldig als het jaar van start ging voor GOUD, zo zwak handelt de GOUDmarkt in de jongste dagen en weken. De appetijt bij beleggers naar het gele edelmetaal is stevig geslonken nu de GOUDprijs in een consolidatiefase zit. Speculanten verlaten de GOUDarena. Hedge funds bouwen hun trading posities af en schroeven hun prijsverwachtingen neerwaarts bij.

Bron: FinInfoBlog
Geplaatst: maandag 19 maart 2012

Centrale banken bepalen de GOUDprijs op $ 1.900

De laatste 9 maanden heeft de GOUDprijs er een heel volatiele periode opzitten. Afgelopen weken ging de GOUDprijs weer naar beneden. Maar geen nood, GOUD blijft nog steeds binnen de opwaartse lange termijntrend.

Zoals u op bovenstaande grafiek van GOUD kan zien, is de huidige daling slechts wat correctieve prijsactie binnen een krachtige stierenmarkt. Pas als GOUD voor meerdere maanden onder het 65-weeks gemiddelde zou handelen, pas dan wordt het beeld voor het gele metaal neutraal… met de nadruk op NEUTRAAL! Laat u niet van de kaart brengen door het negativisme. Het is en blijft een belangrijk onderdeel van de seculaire bull market in GOUD. (Slim Beleggen)Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$