Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 6491 tot 6495
Bron: nieuws.be
Geplaatst: donderdag 29 maart 2012

"GOUD" van Kadhafi in beslag genomen

De Guardia di Finanza, een afdeling van het Ministerie van Economie met politionele bevoegdheden, heeft het "GOUD" van Moammar Kadhafi in beslag genomen. Dat schrijft Il Corriere Della Sera op zijn website. In totaal gaat het om een bedrag van 1,1 miljard euro aan goederen die toebehoren aan de familie van de voormalige Libische leider. Het GOUD zijn dan hoofdzakelijk aandelen in autobouwer FIAT, grootbank Unicredit, oliebedrijf Eni, voetbalclub Juventus Turijn, maar ook bijvoorbeeld 150 hectare bos op het Italiaanse eiland Pantelleria, een appartement in Rome en een Harley Davidson.

Bron: knack.be
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

Correctie bij het GOUD is gezonde consolidatie binnen opwaartse trend

Steeds meer beleggers nemen afscheid van GOUD. Vooral de teleurstelling begint volgens Nico Pantelis van Slim Beleggen zwaar te wegen. Zoals altijd stapt de grootste groep belegger op het einde van een stijging in, waarna de correctie volgt en de twijfel toeslaat.

Bovendien horen we steeds meer kritische geluiden over GOUD van de professionals. De gekende critici klinken wat luider, terwijl enkele langetermijn 'stieren' voorlopig geen nieuwe doorbraak van de GOUDprijs meer zien.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

Bill Gross adviseert: beleg in inflatie-gevoelige, aanbodbeperkte grondstof producten

Hoeveel woorden heb je nodig om GOUD te omschrijven? Bill Gross van 's werelds grootste obligatiefonds Pimco heeft er kennelijk nogal wat nodig. Zodoende hoeft hij het niet hardop te zeggen, maar een goed verstaander heeft in dit geval genoeg aan vier woorden! Waarvan er twee koppelwoorden zijn...

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

Goldman Sachs: 'Koop GOUD'

De zakenbank Goldman Sachs raadt beleggers aan om nu GOUD te kopen. Als Goldman Sachs dat zegt moeten we altijd een beetje oppassen, want de bank heeft in het verleden gespeculeerd tegen producten die het aan de klanten (of muppets?) verkocht. Nu zou de tijd rijp zijn om positie te nemen in GOUD.

[...]

Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 28 maart 2012

GOUD en zilver blijven in de rode cijfers vandaag

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 0,41% op $1673,70  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 0,17% op €1258,50 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een verlies van 0,95% op $32,28 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een verlies van 0,57% op €24,28 per troy ounce.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$