EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 66 tot 70 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Wordt fysiek GOUD weer gekoppeld aan de Amerikaanse Dollar?

Republikeins Volksvertegenwoordiger Alex Mooney heeft onlangs het opmerkelijke wetsvoorstel ingediend om de Amerikaanse dollar opnieuw te laten dekken door fysiek GOUD. Nogal wat landen vulden de laatste jaren effectief hun voorraad geel edelmetaal aan, niet in het minst Rusland en China. Of eisten het terug naar eigen land vanuit Noord-Amerika, zoals Duitsland en Hongarije. Voeg hierbij het feit dat de Petro-Yuan vorige maand gelanceerd werd: olie-futures verhandeld in Chinese Yuan in plaats van Amerikaanse dollar. De hegemonie van deze laatste raakt meer en meer ondermijnd. Ook al omdat de munt door de Federal Reserve – centrale bank – bijgedrukt wordt als met een kopieermachine.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

“Ze weten dat er iets gaat gebeuren” – waarom overheden en banken GOUD kopen

Het staat in de sterren geschreven, er staats iets te gebeuren en het zal er niet goed uitzien. Overheden, centrale banken en grote commerciële banken over heel de wereld bereiden zich voor. Ze kopen massaal GOUD en zilver om zich te beschermen. En jij?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Turkije wil internationale leningen op basis van GOUD

Volgens de Turkse president Erdogan zouden internationale leningen niet op Amerikaanse dollars, maar op GOUD gebaseerd moeten worden. Zo kunnen landen volgens hem voorkomen dat ze door het wisselkoersrisico hun schulden niet kunnen aflossen en daardoor in de problemen raken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Binnenkort een nieuwe zilverrally?

De zilverprijs noteert op dit moment haast onveranderd ten opzichte van de slotstand van 2017. In tegenstelling tot GOUD wist zilver de afgelopen weken niet te profiteren van de spanningen in de wereld. Toch is dat geen gegronde reden om zilver af te schrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

GOUDmijnaandelen zijn gillende koopjes!

Zo zwak als aandelen er de laatste tijd bijliggen, zo sterk presteren de grondstoffen tegenwoordig. En niet toevallig steken de edelmetalen er met kop en schouders bovenuit. GOUD (en zilver) komen uit een meerjarige consolidatie. We zitten momenteel op het einde van deze overgangsperiode, en de berenmarkt staat nu op het punt om te veranderen in een uitgesproken stierenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs