Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 66 tot 70
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Prijs van GOUD stijgt naar hoogste niveau van dit jaar

De GOUDprijs steeg vrijdag tot het hoogste niveau van dit jaar. Voor een troy ounce (31,1 gram) moest bijna 1300 dollar worden betaald.

Beleggers zoeken veilige geachte bestemmingen zoals GOUD op vanwege de politieke onrust in de Verenigde Staten en de terreur in Spanje.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Kan GOUD kanker genezen?

Er verscheen een interessant wetenschappelijk artikel in het chemisch vakblad Angewandte Chemie: onderzoekers van de universiteit van Edinburgh hebben ontdekt dat GOUD de groei van longkankercellen kan tegenhouden, zonder gezond weefsel te schaden.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 15 augustus 2017

Russische bank ziet GOUDprijs stijgen naar 1400 per troy ounce

De GOUDprijs zal dit jaar naar $1.400 per troy ounce stijgen, het hoogste niveau in vier jaar. Dat is de verwachting van analist Evgeny Ananiev van het VTB Capital, de investeringsbank van de Russische VTB Group.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 15 augustus 2017

GOUD en Europese obligaties als winnaar uit de crisis

Europese high-yield obligaties en GOUD hadden de afgelopen tien jaar het beste rendement opgeleverd, zo schrijft Bloomberg op basis van een rapport van Deutsche Bank. Beleggers die op 9 augustus 2007 in Europese high-yield obligaties stapten zouden in tien jaar tijd hun inleg verdubbeld hebben, terwijl diegene die GOUD kochten over dezelfde periode een rendement van 90% realiseerden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Waarom GOUD het zal winnen van crypto ’s

Wanneer het internet plat ligt omdat digitale bruggen verwoest zijn [...], dan is het einde Bitcoin, en einde internet, in ieder geval voor maanden. We hebben het niet meer over een storing. Het AMS-IX mag dat het grootste internetknooppunt van Europa zijn, ook Azië herbergt dergelijke knooppunten – datacenters vol met glasvezel verbindingen. Wanneer het tot een atoombommenfestijn komt, mag u zich gaan opmaken voor dergelijke scenario’s. Zoals al eerder genoemd, interessante tijden breken aan, houd rekening met het ondenkbare.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$