Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 66 tot 70
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Wat leren we van de Amerikaanse aanval op Syrië?

De Amerikaanse regering besloot vorige week om een militaire aanval uit te voeren op de Syrische basis bij de stad Homs. Deze aanval was volgens Trump een reactie op de gifgasaanval van de Syrische regering die er voor wist te zorgen dat tientallen onschuldige Syrische burgers om het leven kwamen. Een groot gedeelte daarvan bestond uit kinderen.

[...] De GOUDprijs wist daarentegen te profiteren van de Amerikaanse aanval. Juist in tijden van onzekerheid vluchten beleggers naar GOUD en dat werd op vrijdagnacht opnieuw zichtbaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

In 2019 opent de eerste GOUD-, zilver en kopermijn … in de oceaan

Het beursgenoteerde Nautilus Minerals is een van de eerste bedrijven ter wereld die experimenteerde met mijnbouw onder water. In 2019 wil het de eerste GOUD-, zilver- en kopermijn ter wereld openen voor de kust van Papua Nieuw Guinea, … midden in de oceaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

UBS: “Dit is onze verwachting over de GOUDprijs”

De GOUDprijs heeft er een geweldig kwartaal opzitten. Tijdens de eerste drie maanden van dit beursjaar wist de GOUDmarkt goede zaken te doen. En daarmee werd er een vervolg gegeven aan de herstelbeweging die in het jaar 2016 werd ingezet.

De GOUDprijs beweegt op dit moment nog een stuk onder het niveau dat in de zomer van 2016 werd bereikt, maar het negatieve sentiment van de laatste maanden van 2016 is de afgelopen tijd doorbroken. Op dit moment heerst er weer een positief sentiment onder de GOUDbeleggers en steeds meer beleggers zien in dat de GOUDmarkt wel erg interessant geprijsd is.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 10 april 2017

GOUD als pensioen

Wist u dat wij vergeleken met 1950, tien jaar langer leven? Mannen geboren in 2015 worden gemiddeld 80 jaar en vrouwen 83 jaar volgens de statistieken van het CBS. Ook krijgen we minder kinderen volgens het CBS. In 1950 kregen we gemiddeld 3,1 kinderen terwijl dat nu 1,7 is. Twee ontwikkelingen die niet gunstig zijn voor de hoogte van uw pensioen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Willem Middelkoop verwacht GOUDprijs van $5.000

Volgens Willem Middelkoop kan de GOUDprijs in een nieuwe crisis naar $5.000 per troy ounce stijgen. Hij vreest dat er ruim acht jaar na de grote crisis van 2008 opnieuw een crash zal komen, waarbij bubbels in verschillende soorten beleggingen zullen leeglopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$