EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6511 tot 6515
Geplaatst op: donderdag 12 april 2012

GOUD en zilver deden gisteren vrijwel niets

Er was vandaag geen groot nieuws dat de GOUD- en zilvermarkten in beweging kon krijgen. De prijzen bleven gedurende de dag in een smalle bandbreedte, waarbij de GOUDprijs op moment van schrijven vrijwel onveranderd staat op $1.658 per troy ounce. De zilverprijs ging netto een paar tienden van een procent omlaag en staat op moment van schrijven op $31,55. In euro’s zijn de actuele prijzen voor GOUD en zilver respectievelijk €1.265 en €24,07 per troy ounce. Het grootste nieuws op het gebied van GOUD en zilver was wellicht de publicatie van de laatste voorraadcijfers op de COMEX. Die cijfers lieten zien dat er in de kluis van Brink’s ongeveer 1,5 miljoen troy ounce zilver is overgebracht van de beschikbare voorraad naar één van de klanten. Hiermee zakte de beschikbare voorraad voor het eerst sinds september vorig jaar weer onder de 30 miljoen troy ounce.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: donderdag 12 april 2012

Benzineprijs gaat vandaag of morgen over 2 euro

De Telegraaf meldt dat vandaag of morgen de benzineprijs over de historische grens van 2 euro gaat. Op dit moment is de gemiddelde prijs €1,82, maar de duurste pompen in het land schrijven al €1,989 per litertje vloeibaar olieGOUD. En de prijzen blijven voorlopig stijgen.

„Het is een kwestie van tijd voordat benzine overal 2 euro kost, gezien de enorme vraag vanuit de opkomende wereldeconomieën, met name in Azië,” aldus analist van de TNO Cyril Widdershoven. De kans is groot dat over een tijdje de benzineprijs overal in het land boven de 2 euro ligt.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: donderdag 12 april 2012

Het is niet makkelijk, maar nu moet je kopen

Het is niet omdat ik klassieke aandelen links laat liggen, dat dit ook geldt voor de GOUDmijnen.

Het is niet omdat ik klassieke aandelen links laat liggen, dat dit ook geldt voor de GOUDmijnen.

Ik heb de voorbije weken herhaaldelijk geschreven hoe goedkoop de mijnen zijn momenteel.

De koersen zijn zo ver terug geslagen dat een rally van 50% zeker tot de mogelijkheden behoort.

Het is niet makkelijk om te kopen tegen de trend in. Het is een psychologische oefening. Iedere aankoop die je doet, resulteert namelijk meteen in verlies.

Maar toch is het precies wat je vandaag hoort te doen.

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: donderdag 12 april 2012

Beleggen in GOUD – Monney Fusion

Al jaar en dag in mindere economische tijden is GOUD voor de belegger een veilige manier om geld te investeren. GOUD is ideaal om je in te dekken tegen een waardevermindering van je spaargeld. Tegenwoordig kan je GOUD bestellen via internet en per post laten leveren, maar bij voorkeur ga je je GOUD zelf afhalen bij de verkoper. Zowel op nationaal als internationaal gebied zijn talloze handelaren in GOUD te vinden: er is ruim aanbod en voor elk wat wils.  

Lees verder op monneyfusion.com
Geplaatst op: woensdag 11 april 2012

“In dit sentiment worden de krachtigste stierenmarkten geboren”

Het zijn de woorden van Mark Hulbert aangaande de diepe depressie die er momenteel heerst omtrent GOUD.

Het zijn de woorden van Mark Hulbert aangaande de diepe depressie die er momenteel heerst omtrent GOUD.

Je zou het bijna niet geloven, maar zijn bekende HGNSI GOUDsentiment index zakte afgelopen week tot het laagste niveau sinds maart 2009, tot -17,5 indexpunten!

Via MarketWatch: De gemiddelde GOUDspecialist is relatief gezien dus nog veel negatiever dan 3 jaren geleden het geval was, omdat de prijs van GOUD vandaag dubbel zo hoog staat als destijds.

Dit wordt stilaan te gek voor woorden! Ook Mark Hulbert (met zijn lange staat van dienst) heeft dit nooit eerder gezien. Hij besluit daarom met de wijze woorden:

Profiteer ook van het pessimisme in de GOUDmarkt...

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs