Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 6526 tot 6530
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

David Morgan benadrukt de noodzaak van KWALITEIT bij GOUDmijnaandelen!

We kunnen het niet voldoende benadrukken: kwaliteit primeert bij GOUDmijnaandelen!

Ook David Morgan onderstreept nogmaals dit gegeven in een recent interview. Hij noemt enkele factoren op die van belang zijn bij het beleggen in GOUD- en zilvermijnaandelen.

Bron: blog.nl
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Een “einde-van-de-wereld”-trade

(hiermee wordt bedoeld when all else fails…buy this, in ‘t Nederlands : dit is of zijn Armageddon trades. De wereld vergaat – nou ja, niet écht hoor – dus àlles daalt in waarde behalve…GOUD, inderdaad)

De volledige naam is FactorShares 2x Gold Bull/S&P500 Bear. Ergens in het komende jaar zal de situatie omslaan : dan zou die S&P terug fel moeten dalen en de GOUDprijs…heel waarschijnlijk…stijgen, het zal van de koers van de dollar afhangen… Dàn zal FSG opnieuw terug heel goed presteren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Bent u er klaar voor? SUIKER staat opnieuw in de startblokken!

De prijs van suiker beweegt al 31 jaar op en af zonder noemenswaardige langetermijn stijging. Maar eens een stierenmarkt in suiker vertrekt, stijgt deze als geen andere grondstof.

Zoals traders het vandaag over zilver hebben als dé place to be, zo hadden de traders het in de jaren ’80 over suiker. Een bull market in suiker kenmerkt zich in een week-na-week stijging van de prijs!

Momenteel staan we aan de vooravond van een nieuwe rally in suiker. Om het effect voor de toekomst te kennen, kan je kijken naar de stierenmarkten van het verleden.

Ook volgens GOUD-Portal genoeg reden om je vandaag nog te abonneren op het grondstoffen rapport van Slim Beleggen voor uiterst winstgevende tips!

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Jack Hoogland spreekt over olie, oorlog en GOUD

In dit artikel [link] vertelde ik u afgelopen dinsdag waarom de olieprijs fors gaat stijgen. Ik vertelde u over de oorlog die de VS en Israël aan het uitlokken zijn met Iran. En ik vertelde u dat Irak op een burgeroorlog afstevent. Als je nuchter naar de feiten kijkt en je zet de nieuwsfeiten van de afgelopen maanden op een rijtje, dan zie je hoe de trend zich voor je ogen ontwikkelt.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Volatiliteit van GOUD- en zilverprijzen in kaart gebracht

Afgelopen week lieten GOUD en zilver een grote prijsdaling zien die het gevolg waren van plotselinge dumping van contracten op de COMEX. De koersen van GOUD en zilver gingen met meerdere procenten omlaag, maar op sommige dagen zijn de stijgingen even groot. Hoeveel volatiliteit kunnen we verwachten?

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$