EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6541 tot 6545
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2012

Wat gaat GOUD doen

Woensdag 4 april ging er weer een flinke klap van de GOUD- en zilverprijs af. De FED sprak en dan weet je het wel. Hier en daar duiken ook de analisten op die "aantonen" dat GOUD een hype was. Dat deden ze ook in 2003, 2006, 2008, 2010, zo om de 2 jaar als GOUD weer met een tijdelijke dip te maken krijgt. Maar zolang de fundamentele financiële situatie niet verbeterd (hoe moet dat eigenlijk?) zal GOUD omhoog gaan. Dat deze berichten weer opduiken is alleen maar gunstig, dan weten we dat de bodem bijna is bereikt. We willen graag laag bijkopen...

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2012

Enquête: 'Beleggen in GOUD' Survey

Wij stellen het zeer op prijs dat u mee wilt werken aan dit onderzoek. Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag.

Wij stellen het zeer op prijs dat u mee wilt werken aan dit onderzoek. Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag.

GOUD maakt in toenemende mate onderdeel uit van de beleggingsportefeuille van de Nederlandse belegger. Ondanks de toenemende interesse naar GOUD is er nog weinig bekend over de motivatie en het beleggersprofiel van de Nederlandse GOUDbelegger. Door het mee doen aan deze enquête helpt u mee hierover een beter beeld te krijgen.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 5 april 2012

GOUD en zilver tonen herstel vandaag

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 0,48% op $1629,20  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een winst van 0,93% op €1234,59 per troy ounce.

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 0,48% op $1629,20  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een winst van 0,93% op €1234,59 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 1,05% op $31,68 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een winst van 1,67% op €24,26 per troy ounce.

Na twee zware dagen voor zowel GOUD als zilver toonden de edelmetalen vandaag lichtelijk herstel. Het algemene beleggersentiment was gemengd vandaag, internationale beurzen konden zich niet goed herstellen en toonden kleine winsten en verliezen. GOUD en zilver deden het vandaag relatief gezien goed. Dit heeft waarschijnlijk te maken met koopjesjagers die na de forse verliezen van de afgelopen 2 dagen een mooi instapmoment zagen.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: donderdag 5 april 2012

GOUD en -zilverkoers flink omlaag gisteren (04-04-2012)

Gisteravond werd een flinke klap uitgedeeld aan zowel GOUD als zilver, precies op het moment dat de Federal Reserve haar FOMC meeting gaf. Bernanke verklaarde dat de economie nog steeds groeit en dat daarom aanvullende monetaire verruiming nog niet nodig is. Blijkbaar werden beleggers verrast door deze informatie, want zowel de prijzen van GOUD en zilver gingen in één streep naar beneden (om vervolgens uren lang vrijwel vlak te blijven…). Deze klap was vandaag nog niet helemaal verwerkt, want opnieuw gingen de prijzen van beide edelmetalen flink naar beneden. Anders dan gisteren vond de daling nu zeer geleidelijk plaats over de hele handelsdag, met als gevolg een grafiek waar we bijna een liniaal op kunnen leggen.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: woensdag 4 april 2012

GOUDStandaard!

Maak kennis met GOUDStandaard.com:

Maak kennis met GOUDStandaard.com:

Niet zomaar een nieuwe speler in de markt. De webwinkel voor investeerders in edelmetalen van Jaap Raijmans schept enorm groot vertrouwen dankzij de unieke betalingsmethode. 

Quote:
Wanneer u een aankoop doet bij GOUDstandaard dient u deze uiteraard te betalen. Om er zeker van te zijn dat uw gelden enkel worden aangewend voor het inkopen van de overeengekomen hoeveelheid edelmetaal maakt GOUDstandaard gebruik van een Stichting Derdengelden. Deze stichting maakt uw geld pas aan GOUDstandaard B.V. over nadat er door een onafhankelijke partij is bevestigd dat GOUDstandaard aan haar plicht tot leveren heeft voldaan. Wanneer u kiest voor verzekerde verzending dient uw getekende in ontvangstname als bevestiging voor de Stichting. Bij afhaal dient u ook te tekenen voor de in ontvangstname, pas daarna maakt de Stichting het geld over aan GOUDstandaard B.V.

[...]

Neemt u ook eens een kijkje...

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs