Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 6551 tot 6555
Bron: usmarkets.nl
Geplaatst: vrijdag 23 maart 2012

GOUD: Erop of eronder | USMarkets.nl

Het GOUD twijfelt momenteel, na een behoorlijke terugval tot de 1500 dollar kwam er een rebound tot bijna 1800 dollar, nu zien we de 1700 dollar als tijdelijk rustpunt in afwachting op wat er komt. Veel zal afhangen van wat de FED zal gaan doen de komende periode, komt QE3 er wel of niet? Indien JA dan kan het GOUD snel naar de 2000+ opklimmen, als QE3 langer op zich laat wachten (later komt dat toch nog), dan zit een grotere correctie met een nieuwe aanval op de 1500 dollar er weer in ...

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 23 maart 2012

GOUD en zilver duiken de rode cijfers in donderdag

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 0,42% op $1644,68  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 0,29% op €1245,52 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een verlies van 1,82% op $31,59 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een verlies van 1,69% op €23,92 per troy ounce.

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 23 maart 2012

Turkse overheid wil burgers dwingen om GOUD van de hand te doen

Turkije, dat na India voor het meeste GOUD ten behoeve van investeringen per hoofd van de bevolking bezit, probeert haar burgers te overtuigen om hun persoonlijke investeringsGOUD in het  bancaire systeem van het land te pompen. De Turkse bankautoriteit, de BRSA, overweegt een plan te ontwikkelen om de prikkels voor consumenten om hun financiële vermogen te parkeren in het financiële systeem te versterken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 22 maart 2012

Nooit meer terug naar de GOUDstandaard

Er is nog nooit aangetoond dat centraal bankieren per saldo enig voordeel oplevert. Het enige dat met het fiat systeem/centraal bankieren anders is dat een grote groep parasieten bankiers/politici/ industrie geld verdiend zonder er voor te werken over de rug van het onwetende naieve volk dat in onze moderne tijd belasting slaven heten. Het enige geld ter wereld dat slavernij en dictatuur in de weg staat is GOUD en zilver het is daarom dat het huidige gefaalde geldsysteem zo fanatiiek verdededigd en in stand word gehouden. Helaas is het systeem aan het instorten en we kunnen het duidelijk zien aan de oorlogen die onder valse vlag worden gevoerd. De huidige gevestigde media zijn niets anders dan fiat geld vazallen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 22 maart 2012

Bernanke: 'GOUDstandaard is allesbehalve een perfect monetair systeem'

“De GOUDstandaard is allesbehalve een perfect monetair systeem. Het betekent dat je zweert om niets te doen, hoe hoog de werkloosheid ook wordt.” Dat heeft de voorzitter van de Federal Reserve, Ben Bernanke, gezegd tijdens een lezing aan een groep universiteitsstudenten van de George Washington University.

Bernanke, die in februari 2006 het voorzitterschap van de Amerikaanse centrale bank overnam van Alan Greenspan, wilde met de lezing (de eerste in een reeks van vier) een antwoord formuleren op de toenemende kritiek tegen zijn persoon en tegen de expansie van de Fed, die onder hem heeft plaatsgevonden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$