Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 6581 tot 6585
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Valuta-oorlog is pas net begonnen

James Rickards vertelt bij RT over de huidige currency war. Over dit onderwerp heeft hij overigens ook een zeer interessant boek geschreven. Naties proberen hun munteenheid goedkoop te houden om de economie te stimuleren. Deze valuta-oorlog is sinds de kredietcrisis aan de gang. Ook komt de aanhoudende geldcreatie van centrale banken, de manipulatie van de edelmetalenmarkt en de GOUDstandaard aan bod.

Maar nu even serieus ; ik kreeg het beeld niet uitvergroot, maar ik heb die presentatrice regelmatig op m'n Full-ADHD-en-nog-wat-screen (122cm) gezien, en tussen haar Hemelse Heuveltjes in heeft ze , volmaakt symmetrisch, twee superkleine (diam 4mm schat ik) , volmaakt ronde sproetjes zitten ... uniek gewoon ..!

Bron: FinInfoBlog
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Waarom GOUDmijnen kopen?

De meeste ratio’s wijzen voor de sector op een unieke periode voor GOUDmijnaandelen. Enkele de crash van 2008 bood tot op heden nog wat betere koopjes aan. Een daarvan is de XAU/GOUD ratio zoals te zien is op onderstaande grafiek. We hebben zelden zoveel maal de XAU index (verzameling GOUDmijnaandelen) kunnen kopen met een ounce GOUD.

Meer nog, er is sprake van een ruime overschrijding van de +2 standaarddeviatie. Oftewel, de huidige situatie kwam in 95% van de tijd nooit voor! Aan de huidige GOUDprijs impliceert dit een koersdoel voor de XAU van 400 indexpunten: een verdubbeling vanaf het huidige niveau!

Bron: GoudZilverPrijs.nl
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

GOUDZilverPrijs.nl lanceert iPhone app met realtime GOUD en zilverkoersen

Download gratis de iPhone app met realtime GOUD en zilverkoersen, grafieken en koersdoelen met push-notificatie.

De eerste Nederlandse GOUD & Zilver iPhone app met realtime GOUD en zilverkoersen, grafieken en koersdoelen met notificatie. De app biedt realtime koersinformatie, historische GOUD- en zilverprijs grafieken (in Euro en Dollar) en koppelt middels QR-code uw iPhone aan de door u ingestelde koersdoelen op GOUDZilverPrijs.nl account.

Bij het bereiken van een of meerdere ingestelde koersdoelen ontvangt u op uw iPhone of e-mail een bericht met het behaalde koersdoel. Zo mist u nooit meer een aan- of verkoopmoment voor uw edelmetaal. Zowel de iPhone App als de koersdoel-berichten zijn geheel gratis!

[Koersen + PrijsVergelijker + Alerts]

Bron: GoudVergelijker.nl
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Technische Analyse: Dead Cross in de maak?

De GOUDprijs is dinsdag tot onder de $1.700,- per troy ounce gedaald. Als we technisch naar de grafiek van de GOUDprijs kijken is er mogelijk een ‘dead cross’ in de maak. De dead cross is de tegenhanger van de golden cross. Deze technische indicatoren hebben te maken met de voortschrijdende gemiddelden, ofwel ‘moving averages’. De dead cross is over het algemeen een verkoop signaal, terwijl de golden cross normaliter aangeeft dat het een goed moment is om te kopen.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

“Zilver zal nieuwe records vestigen dit jaar”

We dachten al even dat we nog de enige analisten waren met een positieve kijk op zilver…

We zien namelijk steeds meer analisten negatief worden voor zilver, terwijl wij steeds meer signalen zien opduiken dat de zilverprijs zich aan de vooravond van een technische uitbraak situeert.

Maar nu duikt ook Micheal Purves van BGC Financial op met een bullish analyse: hij ziet de prijs van zilver omhoog schieten in de komende periode. Bovendien verwacht Purves dat zilver nieuwe records zal vestigen in 2012!

Daarenboven onderstreept Micheal Purves dat er momenteel een onvoorstelbare waarde zit bij GOUDMIJNAANDELEN!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$