Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 661 tot 665
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 8 juli 2016

UBS: “GOUD is in een nieuwe fase beland”

De GOUDprijs wist tot nu toe dit jaar al met 25% in waarde te stijgen en als het aan zakenbank UBS blijft gaat het daar niet bij blijven. Zo is UBS strateeg Joni Teves van mening dat de GOUDprijs de komende maanden kan gaan profiteren van meer koopgeweld dat zal losbarsten als gevolg van de onrust in de wereld.

Teves is zelfs van mening dat de GOUDprijs op dit moment in een nieuwe fase is beland. Teves komt tot de conclusie dat de GOUDprijs rap richting de grens van $ 1.400 zal kunnen gaan bewegen en de geopolitieke onrust kan daarnaast zorgen voor een extra opwaartse impuls.

Bron: Argentor
Geplaatst: vrijdag 8 juli 2016

GOUDvoorraad ETFs naar hoogste niveau in drie jaar

De totale GOUDvoorraad van alle GOUD-ETF’s ter wereld bereikte deze week een niveau van 2.000 ton, het grootste volume in drie jaar tijd. Een bankencrisis in Italië, de verwachting van meer monetaire stimulering door centrale banken en de politieke onzekerheid ten gevolge van de Brexit zorgen voor een vlucht naar veilige havens en een toegenomen belangstelling om GOUD te kopen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 juli 2016

GOUDen munten van Islamitische Staat gespot

Een jaar geleden schreven we op Marketupdate al over de GOUDen munten van Islamitische Staat (IS), maar sindsdien hebben we er niet veel meer van gehoord. Tot begin deze week, toen er nieuwe foto’s van deze munten op twitter geplaatst werden. De foto’s zouden zijn gemaakt in Raqqa, de Syrische stad die in 2014 door de terroristen werd uitgeroepen tot hoofdstad van het Kalifaat van IS.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 7 juli 2016

ABN Amro ziet GOUDprijs stijgen naar $1.450

De GOUDprijs zal dit jaar blijven stijgen vanwege door een aanhoudende vlucht richting veilige havens en het uitblijven van een renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank. Dat schrijft Georgette Boele, analist edelmetalen en valuta bij de ABN Amro. Volgens haar is de opwaartse trend in edelmetalen nog intact en is het vooruitzicht door recente ontwikkelingen als de 'Brexit' nog steeds zeer positief.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 juli 2016

De edelmetalen hebben hun glans terug

De stijging in de edelmetalen GOUD en zilver de afgelopen tijd, zijn u waarschijnlijk niet ontgaan. Na jaren van prijsdalingen, hebben de edelmetalen hun glans volledig terug. De GOUDprijs is dit jaar al met bijna 30% in waarde toegenomen. De zilverprijs doet hier nog een schepje bovenop met een stijging van ruim 45%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$