Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 6601 tot 6605
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Jim Grant: “GOUD vernederde Buffett”

We hebben het hier al meermaals neergepend: Warren Buffett slaat een belachelijk figuur door te stellen dat GOUD een zinloze investering is. De feiten spreken simpelweg tegen Buffett.

We zijn tegenwoordig in goed gezelschap. Jim Grant pakte op Bloomberg uit met vergelijkbare analyses: GOUD vernederde Warren Buffett en zijn beleggingen in onder meer Coca Cola!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Grootschalige dump van zilver futures heeft nog amper effect op de prijs

We zaten er al klaar voor... de massale dump van zilver contracten op de futuremarkten na de rentebeslissing van de Fed. Want zoals we inmiddels wel weten: GOUD en zilver mogen niet stijgen na een Fed statement.

Dit gezegd zijnde, gebeurde precies dat... een grootschalige dump van 132 miljoen ounces zilver een half uur nadien.

Wat vooral schokkerend was aan dit evenement: het had nog amper effect op de prijs van zilver!

Een bijzonder krachtig signaal...

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Valuta-oorlog is pas net begonnen

James Rickards vertelt bij RT over de huidige currency war. Over dit onderwerp heeft hij overigens ook een zeer interessant boek geschreven. Naties proberen hun munteenheid goedkoop te houden om de economie te stimuleren. Deze valuta-oorlog is sinds de kredietcrisis aan de gang. Ook komt de aanhoudende geldcreatie van centrale banken, de manipulatie van de edelmetalenmarkt en de GOUDstandaard aan bod.

Maar nu even serieus ; ik kreeg het beeld niet uitvergroot, maar ik heb die presentatrice regelmatig op m'n Full-ADHD-en-nog-wat-screen (122cm) gezien, en tussen haar Hemelse Heuveltjes in heeft ze , volmaakt symmetrisch, twee superkleine (diam 4mm schat ik) , volmaakt ronde sproetjes zitten ... uniek gewoon ..!

Bron: FinInfoBlog
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Waarom GOUDmijnen kopen?

De meeste ratio’s wijzen voor de sector op een unieke periode voor GOUDmijnaandelen. Enkele de crash van 2008 bood tot op heden nog wat betere koopjes aan. Een daarvan is de XAU/GOUD ratio zoals te zien is op onderstaande grafiek. We hebben zelden zoveel maal de XAU index (verzameling GOUDmijnaandelen) kunnen kopen met een ounce GOUD.

Meer nog, er is sprake van een ruime overschrijding van de +2 standaarddeviatie. Oftewel, de huidige situatie kwam in 95% van de tijd nooit voor! Aan de huidige GOUDprijs impliceert dit een koersdoel voor de XAU van 400 indexpunten: een verdubbeling vanaf het huidige niveau!

Bron: GoudZilverPrijs.nl
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

GOUDZilverPrijs.nl lanceert iPhone app met realtime GOUD en zilverkoersen

Download gratis de iPhone app met realtime GOUD en zilverkoersen, grafieken en koersdoelen met push-notificatie.

De eerste Nederlandse GOUD & Zilver iPhone app met realtime GOUD en zilverkoersen, grafieken en koersdoelen met notificatie. De app biedt realtime koersinformatie, historische GOUD- en zilverprijs grafieken (in Euro en Dollar) en koppelt middels QR-code uw iPhone aan de door u ingestelde koersdoelen op GOUDZilverPrijs.nl account.

Bij het bereiken van een of meerdere ingestelde koersdoelen ontvangt u op uw iPhone of e-mail een bericht met het behaalde koersdoel. Zo mist u nooit meer een aan- of verkoopmoment voor uw edelmetaal. Zowel de iPhone App als de koersdoel-berichten zijn geheel gratis!

[Koersen + PrijsVergelijker + Alerts]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$