Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8110 artikelen gevonden. Artikel 6601 tot 6605
Bron: beurz.com
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

Hoe zit dat met GOUD? | BeurZ Nieuws

Nu de koers van het GOUD in een week tijd met meer dan $100 per ounce gedaald is , komen er wat reacties binnen.

Had ik dat niet kunnen voorzien? Is het nu over met de stijging van de GOUDprijs? Is het niet allemaal één grote klere bende?

- Misschien wel. Ik heb het niet willen voorzien, want mij boeit de dagkoers van GOUD niet. Ik koop GOUD omdat ik er op dit moment meer vertrouwen in heb dan in Euro’s. Waarom? Vorige week werden er ruim 700 miljard euro’s door de ECB bijverzonnen. Euro’s die echt uit het niets gecreëerd werden. Wil ik Euro’s hebben terwijl achter mijn rug de ECB ze gewoon uit lucht aan het creëren is? Mijn antwoord is neen. Maar wat dan wel? Aandelen gingen ook zwaar onderuit. Heel wat aandelen zijn in enkele dagen tussen de 5 en 10% gedaald. Dat is regelmatig nog erger dan de GOUD daling! Juist goede bedrijven zagen hun aandelenkoers fors dalen.

GOUD en zilver wil ik wel hebben, want hoewel de koers nu omlaag gemanipuleerd wordt, is het fundamentele verhaal rond GOUD en zilver niet veranderd. Ik kan nu alleen goedkoper bij kopen, hetgeen ik dus weer heb gedaan en ga doen.

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

Iran wil zeer grote ondergrondse GOUDreserves verder uitbaten

Na tientallen jaren van oorlog en geweld worstelt Iran om haar economie te behouden en te stimuleren en kijken ernaar uit om de GOUDproductie te verhogen, net als de productie van olie en aardgas. Volgens het Irakese mineraal ministerie bevat de westelijke woestijn enorme reserves aan GOUD en waarschijnlijk ook platina en diamanten. De Irakese regering kondigde onlangs een 30 jaar lang economisch plan voor mijnen en mineralen aan door het verlenen van productielicenties aan buitenlandse mijnbouwbedrijven. De Irakese regering is dan ook hoopvol dat GOUDwinning een steeds meer winstgevende onderneming voor het land kan zijn.

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

Duitsland en Zwitserland willen hun GOUDreserves weer terughalen naar eigen bodem

Na Venezuela willen Duitsland en Zwitserland nu ook hun buitenlandse GOUDvoorraad naar eigen bodem terughalen. De Duitse Bundesbank heeft ruim 3.396 ton aan GOUD in haar bezit, maar naar schattingen ligt zo’n 60% daarvan in het buitenland opgeslagen. Het grootste gedeelte ligt bij de Federal Reserve Bank of New York om betalingen en handel mee te faciliteren. Een Duitse parlementair begrotingscommissie moet uitzoeken hoe de Bundesbank omgaat met de GOUDvoorraad die 42% van de totale Duitse reserves representeert.

In Zwitserland is onlangs het initiatief gelanceerd om de GOUDreserves van de Zwitserse Nationale bank veilig te stellen; “Rettet Unser Schweizer Gold”. Dit initiatief is gelanceerd door 4 Zwitserse parlementariërs. Zwitserse burgers kunnen op drie wetten stemmen die te maken hebben met de GOUDvoorraad:

Bron: blog.nl
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

GOUD is geld

Ik wist dat al vele jaren, een handvol mede adviseurs ook, u ook bijvoorbeeld indien u aandachtig en, sorry hoor, intelligent genoeg was of bent maar…nu dus ook : Iran !

Want dit lees ik zopas in de Gold Editor Newsletter : het land gaat effectief GOUD verhandelen voor olie en koopt nu reeds met zijn GOUD bijvoorbeeld voedsel. En, wat nog belangrijker is : iemandneemt- dat-GOUD-aan ! Think about it…

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

Revolutionair!: Nieuwe website voor de inkoop van GOUD en zilver

Op onze vernieuwde website, Inkoopedelmetaal.nl, kunt u terecht voor het verkopen van GOUD en zilver. U kunt op deze website de huidige biedprijzen terugvinden, gebaseerd op de huidige GOUDkoers en zilverkoers. De vernieuwde website werkt als een zogenaamde "omgekeerde webshop"; u kunt de gewenste producten aanklikken en direct ter verkoop aanbieden.

Inkoopedelmetaal.nl hanteert voor een groot aantal producten biedgaranties. Ongeacht de hoogte van de GOUDprijs en/of het volume aan GOUD dat u ter verkoop aanbiedt, Inkoopedelmetaal.nl is altijd in staat om uw aangeboden GOUD in te kopen tegen de vermelde prijs.

Het ECN (Edelmetaal Centrum Nederland) is een coöperatie tussen toonaangevende spelers op het gebied van fysieke inkoop en verkoop van edelmetalen, waaronder The Silver Mountain, AmsterdamGold.com, Inkoop Edelmetaal en BesteGOUDprijs.nl. Deze bundeling van krachten biedt een hoge mate van efficiëntie, specialisme en ervaring.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$