Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 6601 tot 6605
Bron: Goud.com
Geplaatst: dinsdag 20 maart 2012

GOUD en zilver beginnen de week positief

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 0,20% op $1663,50  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 0,21% op €1259,65 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 1,11% op $32,92 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een winst van 0,56% op €24,70 per troy ounce.

Bron: knack.be
Geplaatst: maandag 19 maart 2012

Nico Pantelis: “Aardverschuivingen bij de GOUDmijnen”

Zo geweldig als het jaar van start ging voor GOUD, zo zwak handelt de GOUDmarkt in de jongste dagen en weken. De appetijt bij beleggers naar het gele edelmetaal is stevig geslonken nu de GOUDprijs in een consolidatiefase zit. Speculanten verlaten de GOUDarena. Hedge funds bouwen hun trading posities af en schroeven hun prijsverwachtingen neerwaarts bij.

Bron: FinInfoBlog
Geplaatst: maandag 19 maart 2012

Centrale banken bepalen de GOUDprijs op $ 1.900

De laatste 9 maanden heeft de GOUDprijs er een heel volatiele periode opzitten. Afgelopen weken ging de GOUDprijs weer naar beneden. Maar geen nood, GOUD blijft nog steeds binnen de opwaartse lange termijntrend.

Zoals u op bovenstaande grafiek van GOUD kan zien, is de huidige daling slechts wat correctieve prijsactie binnen een krachtige stierenmarkt. Pas als GOUD voor meerdere maanden onder het 65-weeks gemiddelde zou handelen, pas dan wordt het beeld voor het gele metaal neutraal… met de nadruk op NEUTRAAL! Laat u niet van de kaart brengen door het negativisme. Het is en blijft een belangrijk onderdeel van de seculaire bull market in GOUD. (Slim Beleggen)

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 19 maart 2012

Gaat Zwitserland ook GOUD repatrieren?

Nadat er in Nederland en in Duitsland vragen worden gesteld over de GOUDvoorraad, worden nu ook de Zwitsers ongerust over hun fysieke GOUD dat elders in de wereld ligt opgeslagen.

Vier leden van het Zwitserse parlement zijn zelfs een GOUD initiatie gestart. Dit initiatief moet leiden tot het zeker stellen van de Zwitserse Nationale GOUDreserves aldus de vier oprichters van het initiatief.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 maart 2012

Marc Faber over de nare bijwerkingen van geld printen

Marc Faber was te gast bij Chris Martenson om de markten te bespreken. Maar het gesprek draait al snel uit op de globale interventies van de centrale banken.

Volgens Marc Faber moeten we ons voorbereiden op de nare bijwerkingen van de ongebreidelde geldcreatie van de centrale banken. GOUD en Zilver zijn de preferente activa!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$