Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 6611 tot 6615
Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 14 maart 2012

Een zeer ongewone trend

Een asset dat meer dan 11 jaar op rij is gestegen – zelfs voor sterkste stieren een zeer ongewone zaak. GOUD is zo een stier dat de afgelopen 11 jaar enkel maar kon stijgen. Zou 2012 eens het jaar van een correctie kunnen zijn? Jim Rogers zit al klaar:

[...]

Bron: Goud.com
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

GOUD en zilver bewegen vandaag weg van de beurzen de rode cijfers in

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 1,51% op $1675,10  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 0,82% op €1290,69 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een verlies van 0,60% op $33,41 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een verlies van 0,06% op €25,53 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Jim Grant: “GOUD vernederde Buffett”

We hebben het hier al meermaals neergepend: Warren Buffett slaat een belachelijk figuur door te stellen dat GOUD een zinloze investering is. De feiten spreken simpelweg tegen Buffett.

We zijn tegenwoordig in goed gezelschap. Jim Grant pakte op Bloomberg uit met vergelijkbare analyses: GOUD vernederde Warren Buffett en zijn beleggingen in onder meer Coca Cola!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Grootschalige dump van zilver futures heeft nog amper effect op de prijs

We zaten er al klaar voor... de massale dump van zilver contracten op de futuremarkten na de rentebeslissing van de Fed. Want zoals we inmiddels wel weten: GOUD en zilver mogen niet stijgen na een Fed statement.

Dit gezegd zijnde, gebeurde precies dat... een grootschalige dump van 132 miljoen ounces zilver een half uur nadien.

Wat vooral schokkerend was aan dit evenement: het had nog amper effect op de prijs van zilver!

Een bijzonder krachtig signaal...

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Valuta-oorlog is pas net begonnen

James Rickards vertelt bij RT over de huidige currency war. Over dit onderwerp heeft hij overigens ook een zeer interessant boek geschreven. Naties proberen hun munteenheid goedkoop te houden om de economie te stimuleren. Deze valuta-oorlog is sinds de kredietcrisis aan de gang. Ook komt de aanhoudende geldcreatie van centrale banken, de manipulatie van de edelmetalenmarkt en de GOUDstandaard aan bod.

Maar nu even serieus ; ik kreeg het beeld niet uitvergroot, maar ik heb die presentatrice regelmatig op m'n Full-ADHD-en-nog-wat-screen (122cm) gezien, en tussen haar Hemelse Heuveltjes in heeft ze , volmaakt symmetrisch, twee superkleine (diam 4mm schat ik) , volmaakt ronde sproetjes zitten ... uniek gewoon ..!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$