Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 6626 tot 6630
Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

Iran wil zeer grote ondergrondse GOUDreserves verder uitbaten

Na tientallen jaren van oorlog en geweld worstelt Iran om haar economie te behouden en te stimuleren en kijken ernaar uit om de GOUDproductie te verhogen, net als de productie van olie en aardgas. Volgens het Irakese mineraal ministerie bevat de westelijke woestijn enorme reserves aan GOUD en waarschijnlijk ook platina en diamanten. De Irakese regering kondigde onlangs een 30 jaar lang economisch plan voor mijnen en mineralen aan door het verlenen van productielicenties aan buitenlandse mijnbouwbedrijven. De Irakese regering is dan ook hoopvol dat GOUDwinning een steeds meer winstgevende onderneming voor het land kan zijn.

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

Duitsland en Zwitserland willen hun GOUDreserves weer terughalen naar eigen bodem

Na Venezuela willen Duitsland en Zwitserland nu ook hun buitenlandse GOUDvoorraad naar eigen bodem terughalen. De Duitse Bundesbank heeft ruim 3.396 ton aan GOUD in haar bezit, maar naar schattingen ligt zo’n 60% daarvan in het buitenland opgeslagen. Het grootste gedeelte ligt bij de Federal Reserve Bank of New York om betalingen en handel mee te faciliteren. Een Duitse parlementair begrotingscommissie moet uitzoeken hoe de Bundesbank omgaat met de GOUDvoorraad die 42% van de totale Duitse reserves representeert.

In Zwitserland is onlangs het initiatief gelanceerd om de GOUDreserves van de Zwitserse Nationale bank veilig te stellen; “Rettet Unser Schweizer Gold”. Dit initiatief is gelanceerd door 4 Zwitserse parlementariërs. Zwitserse burgers kunnen op drie wetten stemmen die te maken hebben met de GOUDvoorraad:

Bron: blog.nl
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

GOUD is geld

Ik wist dat al vele jaren, een handvol mede adviseurs ook, u ook bijvoorbeeld indien u aandachtig en, sorry hoor, intelligent genoeg was of bent maar…nu dus ook : Iran !

Want dit lees ik zopas in de Gold Editor Newsletter : het land gaat effectief GOUD verhandelen voor olie en koopt nu reeds met zijn GOUD bijvoorbeeld voedsel. En, wat nog belangrijker is : iemandneemt- dat-GOUD-aan ! Think about it…

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

Revolutionair!: Nieuwe website voor de inkoop van GOUD en zilver

Op onze vernieuwde website, Inkoopedelmetaal.nl, kunt u terecht voor het verkopen van GOUD en zilver. U kunt op deze website de huidige biedprijzen terugvinden, gebaseerd op de huidige GOUDkoers en zilverkoers. De vernieuwde website werkt als een zogenaamde "omgekeerde webshop"; u kunt de gewenste producten aanklikken en direct ter verkoop aanbieden.

Inkoopedelmetaal.nl hanteert voor een groot aantal producten biedgaranties. Ongeacht de hoogte van de GOUDprijs en/of het volume aan GOUD dat u ter verkoop aanbiedt, Inkoopedelmetaal.nl is altijd in staat om uw aangeboden GOUD in te kopen tegen de vermelde prijs.

Het ECN (Edelmetaal Centrum Nederland) is een coöperatie tussen toonaangevende spelers op het gebied van fysieke inkoop en verkoop van edelmetalen, waaronder The Silver Mountain, AmsterdamGold.com, Inkoop Edelmetaal en BesteGOUDprijs.nl. Deze bundeling van krachten biedt een hoge mate van efficiëntie, specialisme en ervaring.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

GOUDhandel floreert in Athene

In een land dat flirt met een faillissement en waar één op de vijf mensen zonder baan zit, verwacht je niet dat de winkels als paddenstoelen uit de grond schieten. Nu steeds meer Grieken moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, verpatsen ze hun GOUDen sieraden steeds vaker aan het GOUDloket.

Voor één gram GOUD (18 karaats) krijg je 24,50 euro aan het GOUDloket aan het Omoniaplein in het centrum van Athene. Op een grijze dag in februari, moet je in de rij staan als je hier je GOUDen spulletjes wilt verkopen.

De dame achter het loket zegt dat ze ongeveer 20 klanten per dag krijgt die haar allerlei GOUDen spullen aanbieden. Waarom de mensen hun GOUD ten gelde willen maken, vraagt ze niet. Maar de reden laat zich makkelijk raden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$