Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 6631 tot 6635
Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

GOUD en zilver winnen terrein vandaag

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 0,62% op $1694,80  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 0,29% op €1281,84 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 0,63% op $33,64 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een verlies van 0,27% op €25,40 per troy ounce.

GOUD en zilver noteren vandaag wederom bescheiden winsten. De voornaaste reden dat de edelmetalen vandaag goed presteren is de positieve stemming rondom Griekenland. Het ziet er momenteel naar uit dat meer dan 90% van de Griekse schuldeisers bereid is om mee te toen met het schuldsaneringsplan. Als dit het geval is dan gaat het plan door en hoeft Griekenland voorlopig even niet te denken aan een faillissement. Van dit positieve vooruitzicht profiteerden alle beleggingen waaronder de beurzen en GOUD en zilver.

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

GOUD inkoop in Athene floreert

In een land dat flirt met een faillissement en waar één op de vijf mensen zonder baan zit, verwacht je niet dat de winkels als paddenstoelen uit de grond schieten. Nu steeds meer Grieken moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, verpatsen ze hun GOUDen sieraden steeds vaker aan het GOUDloket.

Voor één gram GOUD (18 karaats) krijg je 24,50 euro aan het GOUDloket aan het Omoniaplein in het centrum van Athene. Op een grijze dag in februari, moet je in de rij staan als je hier je GOUDen spulletjes wilt verkopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Zilververkopen overstijgen GOUDverkopen in februari bij de US mint

Zilver blijft aan populariteit winnen ten opzichte van GOUD. De US mint verkocht in de maand februari 2012 voor > 5 miljoen dollar meer Silver Eagles dan Gold Eagles!

51,6 miljoen dollar zilver versus 47,5 miljoen dollar GOUD

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

David Morgan benadrukt de noodzaak van KWALITEIT bij GOUDmijnaandelen!

We kunnen het niet voldoende benadrukken: kwaliteit primeert bij GOUDmijnaandelen!

Ook David Morgan onderstreept nogmaals dit gegeven in een recent interview. Hij noemt enkele factoren op die van belang zijn bij het beleggen in GOUD- en zilvermijnaandelen.

Bron: blog.nl
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Een “einde-van-de-wereld”-trade

(hiermee wordt bedoeld when all else fails…buy this, in ‘t Nederlands : dit is of zijn Armageddon trades. De wereld vergaat – nou ja, niet écht hoor – dus àlles daalt in waarde behalve…GOUD, inderdaad)

De volledige naam is FactorShares 2x Gold Bull/S&P500 Bear. Ergens in het komende jaar zal de situatie omslaan : dan zou die S&P terug fel moeten dalen en de GOUDprijs…heel waarschijnlijk…stijgen, het zal van de koers van de dollar afhangen… Dàn zal FSG opnieuw terug heel goed presteren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$