EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6631 tot 6635 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 8 april 2012

Hyperinflatie komt eraan!

De Zwitserse belegger en investeringsanalist Marc Faber, bekend als Dr. Doom, waarschuwt de financiële markten ervoor dat het er in het komende decennium niet om zal gaan waar je als belegger het meeste geld aan kan verdienen maar zal het er vooral om gaan waar je het minste kan verliezen. Hij is de opsteller van het veel geciteerde “The Gloom, Boom & Doom Report“. Voor de komende 10 jaar houdt hij rekening met een massieve vernietiging van rijkdom en welvaart. De monetaire financiering en het ingrijpen van de overheden in de schuldencrisis zal geen gezonde  economische groei brengen. Hij verwacht een hoge inflatie als gevolg van de wijze waarop de monetaire financiering plaatsvindt. Nu overheden er belang bij hebben om tot een hogere inflatie te komen om zodoende hun overtollige schulden weg te werken kunnen zeer vermogende mensen tot wel 50% van hun vermogen verliezen. Hij raadt beleggers aan vooral geen cash aan te houden maar te investeren in aandelen, onroerend goed en GOUD. Ook verwacht hij een implosie van de staatsobligatiemarkten.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2012

Bevestiging manipulatie GOUD- en Zilvermarkt

Wat veel investeerders en handelaren in GOUD en zilver al enige tijd vermoeden, wordt nu ook door de Amerikaanse staat South Carolina in een onderzoek bevestigd: Prijsmanipulatie in de edelmetalenmarkt is de normaalste zaak van de wereld. De auteur van het rapport concludeert dat deze praktijken in de GOUD- en zilvermarkt zoveel risico met zich meebrengen, dat investeren in GOUD en zilver daardoor onwenselijk is voor de Amerikaanse staat.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2012

Zwart GOUD voor koude lucht

Saoedi-Arabië is het olierijkste land ter wereld. Maar het consumeert ook olie, en flink ook. Nog even en het is op. 

Saoedi-Arabië is het olierijkste land ter wereld. Maar het consumeert ook olie, en flink ook. Nog even en het is op. 

[...]

Voor een deel is de opmerkelijke olieconsumptie te verklaren uit de structuur van de economie. De Saoedi's gebruiken de olie vooral om elektriciteit op te wekken. Die is nodig om water te ontzilten en oliepompen van stroom te voorzien. Alleen al om olie te winnen is 10 procent van de nationale energie output nodig. 

Maar de helft van de opgewekte elektriciteit wordt gebruikt voor … air conditioning. Als de trend zich doorzet moet Saoedi-Arabië in 2038 olie importeren. 

Lees verder op FTM.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2012

Wat gaat GOUD doen

Woensdag 4 april ging er weer een flinke klap van de GOUD- en zilverprijs af. De FED sprak en dan weet je het wel. Hier en daar duiken ook de analisten op die "aantonen" dat GOUD een hype was. Dat deden ze ook in 2003, 2006, 2008, 2010, zo om de 2 jaar als GOUD weer met een tijdelijke dip te maken krijgt. Maar zolang de fundamentele financiële situatie niet verbeterd (hoe moet dat eigenlijk?) zal GOUD omhoog gaan. Dat deze berichten weer opduiken is alleen maar gunstig, dan weten we dat de bodem bijna is bereikt. We willen graag laag bijkopen...

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2012

Enquête: 'Beleggen in GOUD' Survey

Wij stellen het zeer op prijs dat u mee wilt werken aan dit onderzoek. Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag.

Wij stellen het zeer op prijs dat u mee wilt werken aan dit onderzoek. Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag.

GOUD maakt in toenemende mate onderdeel uit van de beleggingsportefeuille van de Nederlandse belegger. Ondanks de toenemende interesse naar GOUD is er nog weinig bekend over de motivatie en het beleggersprofiel van de Nederlandse GOUDbelegger. Door het mee doen aan deze enquête helpt u mee hierover een beter beeld te krijgen.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs