Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 6636 tot 6640
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Bent u er klaar voor? SUIKER staat opnieuw in de startblokken!

De prijs van suiker beweegt al 31 jaar op en af zonder noemenswaardige langetermijn stijging. Maar eens een stierenmarkt in suiker vertrekt, stijgt deze als geen andere grondstof.

Zoals traders het vandaag over zilver hebben als dé place to be, zo hadden de traders het in de jaren ’80 over suiker. Een bull market in suiker kenmerkt zich in een week-na-week stijging van de prijs!

Momenteel staan we aan de vooravond van een nieuwe rally in suiker. Om het effect voor de toekomst te kennen, kan je kijken naar de stierenmarkten van het verleden.

Ook volgens GOUD-Portal genoeg reden om je vandaag nog te abonneren op het grondstoffen rapport van Slim Beleggen voor uiterst winstgevende tips!

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Jack Hoogland spreekt over olie, oorlog en GOUD

In dit artikel [link] vertelde ik u afgelopen dinsdag waarom de olieprijs fors gaat stijgen. Ik vertelde u over de oorlog die de VS en Israël aan het uitlokken zijn met Iran. En ik vertelde u dat Irak op een burgeroorlog afstevent. Als je nuchter naar de feiten kijkt en je zet de nieuwsfeiten van de afgelopen maanden op een rijtje, dan zie je hoe de trend zich voor je ogen ontwikkelt.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Volatiliteit van GOUD- en zilverprijzen in kaart gebracht

Afgelopen week lieten GOUD en zilver een grote prijsdaling zien die het gevolg waren van plotselinge dumping van contracten op de COMEX. De koersen van GOUD en zilver gingen met meerdere procenten omlaag, maar op sommige dagen zijn de stijgingen even groot. Hoeveel volatiliteit kunnen we verwachten?

[...]

Bron: knack.be
Geplaatst: donderdag 8 maart 2012

Marc Haagen: “GOUD is geld”

Wat staat te lezen in de Gold Editor Newsletter: Iran gaat effectief GOUD verhandelen voor olie en koopt nu reeds met zijn GOUD bijvoorbeeld voedsel. En, wat nog belangrijker is : iemand neemt-dat-GOUD-aan ! Think about it...

We citeren: “On Tuesday, Mahmoud Bahmani, the governor of Iran’s central bank, said the country is ready to receive payment for oil supplies in gold without hesitation. Iran has the world’s third-largest oil reserves. Furthermore, Iran recently used gold in order to import food, since other financial assets were frozen. Earlier this month, one European trader said, “Grain deals are being paid for in gold bullion and barter deals are being offered. Some of the major trading houses are involved.” Another trader explained, 'As the shipments of grain are so large, barter or gold payments are the quickest option'”.

Bron: Goud-Portal
Geplaatst: woensdag 7 maart 2012

Het belangrijkste nieuwsfeit sinds W.W. II? Deel 4 (slot)

Vanmiddag was dit item op GOUD-Portal niet te openen in Internet Explorer - bij deze opgelost:

We hebben in het lang en breed Benjamin Fulford aan het woord gelaten; de man is nog niet helemaal uitgesproken (het meest opzienbarende komt nog!) maar het is wel interessant om van zijn vele “ongelofelijke” beweringen enige verificatie te krijgen.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$