Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 666 tot 670
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Stijging GOUDprijs niet gunstig voor Chinese juweliers

De GOUDprijs is sinds het begin van dit jaar al bijna 24% gestegen, maar daar profiteert niet iedereen in de GOUDsector van. De South China Morning Post schrijft dat juweliers in China hun omzet met 20 tot 40 procent hebben zien dalen, omdat consumenten door de snelle prijsstijging van het edelmetaal afwachtend zijn geworden met GOUD kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Het grote geld aast op zilver!

De financiële spanningen lopen weer iedere dag op. Het herrinert ons aan de eurocrisis van 2011, toen er ook een onafgebroken gevoel van onzekerheid in de lucht hing.

Niet onterecht toen… Zeker niet onterecht nu. Onzekere beleggers vluchten in veilige havens. En wat is er veiliger dan GOUD en zilver?

De edelmetalen worden weer massaal gekocht door investeerders, en ditmaal zijn het niet de kleine beleggers, maar het grote geld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

ABN AMRO ziet GOUDprijs stijgen naar $1.450

Georgette Boele is valuta en grondstoffen analist bij ABN AMRO. Zij voorspelt een GOUDprijs van $1.450 tegen eind 2017. Wat deze voorspelling zo bijzonder maakt, is dat Georgette Boele een van de weinige analisten is die de laatste jaren de evolutie van de GOUDprijs correct voorspelde, naar boven én naar beneden.

Begin 2013 was Boele een van de meest negatieve analisten omtrent GOUD, vlak voordat de GOUDprijs daalde van $1.700 naar bijna $1.000. In februari van dit jaar werd Boele opnieuw optimistisch, opnieuw op het goede moment.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

GOUDreserves China weer in de lift

De Centrale Bank van China heeft in juni weer een flinke hoeveelheid GOUD aan de reserves toegeveogd. In totaal......

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

5 ochtendroutines die succes verzekeren

Sommige mensen noemen de uren voor de zonsopgang de ‘GOUDen Uren’ en daar zit veel waarheid in. Het is me-time, enkel en alleen voor jou. De wereld slaapt, er zijn e-mails, noch telefoons en je kan zaken afwerken die anders onmogelijk zijn. Een goede ochtendroutine is trouwens een van de sleutels van succes, want de manier waarop je je ochtend begint heeft grote invloed op de rest van je dag.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$