EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6651 tot 6655
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

Wat zegt DE GOUDgrafiek nog?

De prijs van GOUD zit al enkele dagen in de hoek waar de klappen vallen. Ook vandaag wordt het gele edelmetaal zo’n 2 procent goedkoper geprijsd.

De prijs van GOUD zit al enkele dagen in de hoek waar de klappen vallen. Ook vandaag wordt het gele edelmetaal zo’n 2 procent goedkoper geprijsd.

Meteen haasten de zogenaamde specialisten zich weer ‘ten tonele’ met bombastische verklaringen over het einde van de stierenmarkt in GOUD.

Grappig, eigenlijk. Dit soort critici hebben al 11 jaren op rij de grootste winsten gemist en proberen alsnog hun gelijk te krijgen. Wel, we hebben slecht nieuws voor hun…

Er is maar 1 grafiek die beleggers in GOUD moeten volgen en dat is het 65-weeks gemiddelde!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

GOUD en zilver duiken voor de derde dag op rij de rode cijfers in

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 1,75% op $1645,80  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 1,46% op €1280,77 per troy ounce.

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 1,75% op $1645,80  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 1,46% op €1280,77 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een verlies van 2,39% op $32,61 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een verlies van 1,76% op €25,47 per troy ounce.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

Waar heeft de FED het Zwitserse en Duitse GOUD gelaten?

Duitsland en Zwitserland zijn al jaren bezig om de Amerikaanse Federal Reserve System (FED) te bewegen mededelingen te doen over de GOUDvoorraad van de Duitsers en Zwitsers die bij de hen in bewaring is gegeven. De Zwitsers maken zich dermate zorgen over hun GOUD dat er binnenkort een referendum wordt gehouden om te stemmen over het terughalen van hun GOUD. Op alle vragen over over de locatie en of het GOUD er nog wel is houdt de FED de kaken stijf op elkaar. De FED geeft gewoon niet thuis. Mocht de uitkomst van het referendum bepalen dat het Zwitserse GOUD moet worden teruggehaald dan kan het zijn dat de FED in grote problemen komt. Zij hebben al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw geen openbare controle meer toegestaan. Voor het laatst zijn er in de jaren zeventig een paar Amerikaanse Senaatsleden kort rondgeleid in de GOUDkluis van de FED maar daarna ging de zaak op slot en gaf men, ondanks veel aandringen, niet thuis. Het heeft er alle schijn van dat de FED iets te verbergen heeft. Zij zullen ongetwijfeld nog GOUD hebben maar de kans is groot dat ze, net als de commerciële banken, er een administratieve puinhoop van hebben gemaakt. Het is algemeen bekend dat de FED GOUD heeft uitgeleend, beleend, onder-uitgeleend en als onderpand heeft verstrekt aan wie dat maar wilde hebben. Het is heel goed mogelijk dat al lang niet meer duidelijk is wie nu eigenlijk de echte eigenaar is en of het überhaupt nog wel bij de FED ligt opgeslagen. Er gaan de wildste geruchten dat de FED niet meer zou beschikken over het GOUD en dat zij het als onderpand hebben afgegeven voor talrijke leningen. De Amerikaanse senator en presidentskandidaat Ron Paul probeert ook al jaren boven tafel te krijgen waar het GOUD is gebleven maar wordt steeds met een kluitje in het riet gestuurd.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

Ivoor van neushoorn brengt meer op dan GOUD

Een beetje hoorn brengt op de zwarte markt al gauw 200.000 euro op. Per kilo zou het ivoor een slordige 50.000 euro waard zijn, wat het goedje waardevoller maakt dan GOUD. In veel Aziatische landen dichten mensen de hoorns een geneeskrachtige werking toe.

[...]

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

Het is niet alles GOUD dat er blinkt

Allereerst wordt de langere termijn grafiek onder de loep genomen. Vanaf de bodems uit de laatste maanden van 2008 is het GOUD bezig aan een sterke opwaartse mars. De ingetekende diagonaal stijgende trendlijn onder het koersverloop symboliseert dit gegeven. Lange tijd wist de GOUDkoers zich in een geleidelijk oplopend patroon voort te bewegen. Tot aan de tweede helft van vorig jaar. Vanaf juli 2011 sloeg de GOUDkoorts genadeloos toe hetgeen zich in de grafiek vertaalde in een parabolische versnelling in de beweging.

Lees verder op telegraaf.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs