Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 6731 tot 6735
Bron: knack.be
Geplaatst: donderdag 23 februari 2012

Silvercrest Mines: de top in zilver

Wie op zoek is naar een sterk zilvermijnaandeel, zet Silvercrest Mines Inc. beter bovenaan op zijn aankooplijstje.

Silvercrest Mines Inc. (2,64 Canadese dollar op 18 februari 2012) is een Mexicaanse producent van edelmetalen die noteert op de beurs van Vancouver. Het vlaggenschip van de groep is de Santa Elena-mijn, die hoogwaardig GOUD en zilver bevat. Over zes jaar verwacht Silvercrest daar een totale opbrengst van 4,8 M/ounce zilver en 179 K/ounce GOUD van.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 23 februari 2012

Elliott Wave Principle en de prijsontwikkeling van GOUD

Er zijn technisch analisten die uitgaan van het principe van de Elliot Wave. Wij zijn terughoudend wat betreft technische analyses (TA) en dat komt omdat oorzaak en gevolg geen noodzakelijk onderdeel zijn van de analyse. Ondanks onze terughoudendheid met TA, een grafiek die u zeker wilt zien.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 februari 2012

GOUD klopt weer aan bij 1780 dollar!

Het gaat weer vlot vandaag met de prijs van GOUD. Het gele edelmetaal maakt een plotse sprong richting 1780 dollar… zonder enig noemenswaardig nieuws!

Voor ons een bevestiging van onze eerdere analyse/voorspelling en een teken dat we langzaam maar zeker op weg zijn om het vorige record boven 1900 dollar per ounce.

Bron: blog.nl
Geplaatst: woensdag 22 februari 2012

Over de manipulatie van GOUD en zilver

Wie een beetje (of een beetje veel zoals ik) gestudeerd heeft op deze beide edelmetalen weet waarschijnlijk wel dat er manipulatie plaats vindt, maar wist u ook dat dit bijna dagelijks gebeurt ?

We kennen vandaag nog altijd geen vrije prijzen voor GOUD en zilver; de Federal Reserve, de Treasury, enkele grote Amerikaanse banken en de centrale bank van het Verenigd Koninkrijk doen danig veel moeite om de koersen te drukken. Waarom ? Omdat hoge edelmetaalprijzen een duidelijk teken zijn dat all is not well on the Western front. Ze drukken politici en andere gezagdragers met de neus op deze feiten en leiden geldstromen weg van aandelen en obligaties – waarin the powers that be u liefst zien beleggen.

Bron: IEXprofs
Geplaatst: woensdag 22 februari 2012

IEXProfs: GOUD blijft gewild

Het afgelopen jaar was opnieuw indrukwekkend wat de vraag naar GOUD betrof. Het World Gold Council verwacht ook voor 2012 dat er genoeg opwaarts potentieel voor GOUD voorhanden is. Vorig jaar werd de GOUDprijs vooral gedreven door een toenemende vraag van de kant van beleggers. Verder profiteerde GOUD van de hoge inflatiecijfers in een aantal landen en de zwakke prestaties van andere beleggingscategorieën.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$