Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 6731 tot 6735
Bron: Telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2012

Nieuwe GOUDmanie in het verschiet!

De GOUDkoorts zal flink gaan oplaaien als de aandacht van beleggers vroeg of laat zal verschuiven van de Europese schuldenperikelen naar de schuldenberg in de VS. Ook het edelmetaal zilver zal daar sterk de vruchten van gaan plukken. Deze visie komt naar voren in het boek `De grootste depressie en andere voorspellingen’ van de Belgische beleggingsspecialist Marc Haagen.

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2012

Over de GOUDmanipulatie...

Een heel interessante video over dit onderwerp en hoewel dit interview maar tien minuten duurt, wordt er heel veel gezegd (ook over zilver) dus kijken maar:

[...]

Bron: DFT
Geplaatst: zondag 19 februari 2012

GOUD blijft erg in trek

Beleggers blijven hun toevlucht zoeken in GOUD en zilver vanwege de onrust op de financiële markten en de aanhoudende Europese schuldencrisis.

GOUDhandelaar AmsterdamGold heeft vorig jaar een flink hogere omzet geboekt dan verwacht. ,,En we verwachten deze groei op lange termijn voort te zetten'', zei topman Peter Paul de Vries van investeringsfonds Value8, dat een meerderheidsbelang heeft in het bedrijf.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 19 februari 2012

Video: Bill Murphy (GATA) over manipulatie in de GOUD- en zilvermarkt

Via Future Money Trends kwamen we een zeer recente video tegen waarin Bill Murphy de gelegenheid krijgt om het standpunt van de GATA uit te leggen. De GATA is een organisatie die erop gericht is de vermeende manipulatie in de GOUD- en zilvermarkt aan te tonen.

[...]

Bron: Zoals jij wilt.nl
Geplaatst: zondag 19 februari 2012

Redding door rentevrije banken

De rente op gewone betaalrekeningen is bijna overal verdwenen. Dat betekent dus dat geld dat daar op staat elk jaar minder waard wordt als gevolg van de inflatie. En op een spaarrekening zetten helpt om de schade van inflatie, die ook wel verborgen belastingen wordt genoemd, te beperken. Maar wordt je er nou echt blij van? Niet echt.

Simpel gesteld is inflatie het verschijnsel dat de geldvoorraad wordt vergroot met lucht, waardoor het al bestaande geld minder waard wordt. Deze lucht bestaat uit nieuwe euro’s, dollars of yens die niet door iets van reële waarde worden ondersteund, zoals GOUD.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$