Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 6736 tot 6740
Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 22 februari 2012

Grootste onderzeese schat GOUDen en zilveren munten naar Spanje

Zowat zeventien ton aan GOUD- en zilvermunten, GOUDwerk en andere sierstukken transporteerde het bergingsbedrijf Odyssey Marine Exploration in 2007 naar Florida, waar het zijn thuisbasis heeft. Eerlijk gevonden, voor de zuidkust van Portugal. Nu keert de schat definitief terug. Naar Spanje.

Een toevalstreffer was het allerminst in 2007. Odyssey Marine Exploration is gespecialiseerd in het opsporen van scheepswrakken. Het dweilt de wereldzeeën af met hoogtechnologische sonars en heeft een multidisciplinair wetenschapsteam aan boord. Het is een drijvend laboratorium dat de klok rond de zeebodem scant. Sinds zijn oprichting in 1994 deed het meer dan driehonderd vondsten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 februari 2012

Geert Noels over GOUD: “Al meer dan 6000 jaar relevant”

Econoom Geert Noels liet vanmiddag ook eens duidelijk zijn mening horen over GOUD op Twitter. Hij stuurde de volgende tweet erover de wereld in.

Hij refereerde naar de volgende interactieve tijdslijn over de 6000 jarige historie van GOUD als geld!

[...]

Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 22 februari 2012

Griekse overheid start onderzoek naar GOUDaankopen

Veel Grieken hebben onlangs GOUD aangekocht omdat ze dat als een veilige investering beschouwen. De grote crisis van dit moment is reden dat er een run op het GOUDen edelmetaal ontstaan is en mensen hun bankrekeningen leeg halen.

Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 22 februari 2012

GOUD en zilver presteren zeer goed vandaag

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 1,49% op $1759,90  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een winst van 1,26% op €1312,53 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 2,20% op $34,35 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een winst van 2,01% op €25,37 per troy ounce.

Bron: uinvest
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2012

GOUD en Zilver doen het leuk, maar geld maken doe je met uinvest

Rendementen van ruim 15% per maand! Is dit mogelijk?

Ik heb verschillende personen hierover gesproken die dachten dat het hier wel eens om een zogeheten Ponzi Scheme zou kunnen gaan. Echter deel ik deze mening niet. Participerende ondernemingen worden zorgvuldig onder de loep genomen alvorens ze worden toegelaten tot deze investeringsmaatschappij in Oekraïne. Na 6 maanden geld binnenharken vonden wij het de moeite om deze tip op GOUDPortal neer te zetten.

LET OP! Investeren is nooit zonder risico. Doe zelf uw huiswerk. Als u dit niet vertrouwt, laat het dan voor wat het is. GOUDPortal houdt zich niet verantwoordelijk voor welk nadelig gevolg dan ook voortvloeiende uit uw handelswijze en/of beslissingen.

Wordt vervolgt!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$