Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 6741 tot 6745
Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 22 februari 2012

GOUD en zilver presteren zeer goed vandaag

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 1,49% op $1759,90  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een winst van 1,26% op €1312,53 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 2,20% op $34,35 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een winst van 2,01% op €25,37 per troy ounce.

Bron: uinvest
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2012

GOUD en Zilver doen het leuk, maar geld maken doe je met uinvest

Rendementen van ruim 15% per maand! Is dit mogelijk?

Ik heb verschillende personen hierover gesproken die dachten dat het hier wel eens om een zogeheten Ponzi Scheme zou kunnen gaan. Echter deel ik deze mening niet. Participerende ondernemingen worden zorgvuldig onder de loep genomen alvorens ze worden toegelaten tot deze investeringsmaatschappij in Oekraïne. Na 6 maanden geld binnenharken vonden wij het de moeite om deze tip op GOUDPortal neer te zetten.

LET OP! Investeren is nooit zonder risico. Doe zelf uw huiswerk. Als u dit niet vertrouwt, laat het dan voor wat het is. GOUDPortal houdt zich niet verantwoordelijk voor welk nadelig gevolg dan ook voortvloeiende uit uw handelswijze en/of beslissingen.

Wordt vervolgt!

Bron: Standaard.be
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2012

Grootste schat uit wereldzeeën terug naar Spanje

De Spaanse luchtmacht is met twee vliegtuigen naar Florida gevlogen om een waardevolle GOUD- en zilverschat terug te halen die vijf jaar geleden door een Amerikaans bedrijf uit een scheepswrak voor de kust van Portugal was gehaald. Dat meldt een woordvoerder van Defensie.

[...]

De schat dateerde van 1804 en omvatte bijna 600.000 GOUDen en zilveren munten. De huidige waarde wordt geraamd op meer dan 350 miljoen euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2012

Grieks feestje bij de edelmetalen: GOUD herovert $1750, zilver bereikt 34 dollar!

Het is misschien nog wat vroeg om de ouzo boven te halen, maar beleggers in GOUD en zilver klinken alvast op de monetaire accommodatie voor Griekenland.

GOUD knalt door de barrière van 1750 dollar!

Zilver topt 34 dollar per ounce…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2012

James Rickards: 'Papier, GOUD of chaos?'

James Rickards werd geïnterviewd door Chris Martenson over de historie van geldsystemen en hoe de meesten aan hun einde kwamen. Ook ons huidige ‘papieren’ geldsysteem lijkt op een kantelmoment aanbeland.

Rickards stelt zich dan ook de vraag over de toekomst van geld: papier, GOUD of chaos? Een pijnlijke uitkomst volgt hoe dan ook.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$