Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 6741 tot 6745
Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 16 januari 2012

Geld, GOUD en zilver

Eric Mecking en Elmer Hogervorst hebben een in het Nederlands geschreven boek over geld, GOUD en zilver uitgegeven.

In het boek onder andere een mooie beschrijving van de Duitse hyperinflatie in 1923/1924. Belangrijk om te weten, omdat men in Duitsland er alles aan zal willen doen om een herhaling te voorkomen.

Het tweede deel van het boek gaat over GOUD als belegging en uitleg van hoe u GOUD en zilver kunt kopen.

[...]

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: zaterdag 14 januari 2012

GOUD positief de week uit

De afgelopen week is de GOUDprijs gestegen met 1% naar een GOUDkoers van 1637 dollar per troy ounce. De prijs van GOUD was begin deze week 1609 dollar per troy ounce en behaalde op donderdag het hoogtepunt van 1661 dollar per troy ounce. Belangrijkste redenen voor het stijgen van de GOUDprijs zijn de aanhoudende problemen in Europa en de berichten vanuit de Verenigde Staten na aanleiding van het beige boek van de FED.

[...]

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: vrijdag 13 januari 2012

India grootste consument van GOUD

Uit onderzoek is gebleken dat India het land is met de grootste GOUD consumptie ter wereld. India consumeert 745.7 ton GOUD per jaar, wat meer is dan China en de Verenigde Staten bij elkaar. China is het tweede land op de ranglijst met een consumptie van 428 ton per jaar, gevolgd door de Verenigde Staten met een GOUD consumptie van 128 ton per jaar. Overige landen in de top 10 zijn vooral golfstaten, waar GOUD nog echt wordt gezien als een status product.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 13 januari 2012

De Rekenkamer over GOUDmijnen, de waarde van GOUD en onze GOUDvoorraad

GOUD krijgt steeds meer aandacht van de Nederlandse media. Vorige week kwam GOUD zelfs twee keer aan bod in Nieuwsuur en gisteravond was er een hele uitzending van De Rekenkamer toegewijd aan het GOUD. In de uitzending komen beelden voorbij van een GOUDmijn en van het proces van GOUD smelten.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2012

Alf Field: "GOUDcorrectie is voorbij, volgende koersdoel is nu 4500 dollar!"

Alf Field, de internationaal gerespecteerde technisch analist voor GOUD, maakte tijdens het jongste GOUD symposium in Australië zijn nieuwste Elliot Wave analyse bekend.

Volgens de meester is de grote Elliot Wave correctie afgerond en maakt GOUD zich op voor een nieuwe, historische rally tot 4500 dollar per ounce!

[... + chart]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$