Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 6746 tot 6750
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 februari 2012

China grote slokop in de GOUDmarkt

Albert Cheng van WGC bespreekt de indrukwekkende vraag in China naar GOUD. Hij ziet dat de consumptie van juwelen hoog blijft, terwijl steeds meer Chinezen GOUD (baren en munten) kopen om hun vermogen veilig te stellen.

Van de 4000 ton globale GOUDconsumptie in 2011 belandde een groot deel in Chinese handen. China is hard op weg om de grootste GOUDslokop te worden!

Bron: beursdetective.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2012

Opmerkelijke video DNB over GOUD

Onlangs stuitte ik op een filmpje van de DNB over GOUD. Kijk en oordeel zelf en let vooral op de tekst:

 "We hebben het GOUD niet meer nodig als dekking. Iedereen heeft nu vertrouwen in de bankbiljetten. Ze zijn schoon, echt en behouden hun waarde"

Bron: Telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2012

Nieuwe GOUDmanie in het verschiet!

De GOUDkoorts zal flink gaan oplaaien als de aandacht van beleggers vroeg of laat zal verschuiven van de Europese schuldenperikelen naar de schuldenberg in de VS. Ook het edelmetaal zilver zal daar sterk de vruchten van gaan plukken. Deze visie komt naar voren in het boek `De grootste depressie en andere voorspellingen’ van de Belgische beleggingsspecialist Marc Haagen.

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2012

Over de GOUDmanipulatie...

Een heel interessante video over dit onderwerp en hoewel dit interview maar tien minuten duurt, wordt er heel veel gezegd (ook over zilver) dus kijken maar:

[...]

Bron: DFT
Geplaatst: zondag 19 februari 2012

GOUD blijft erg in trek

Beleggers blijven hun toevlucht zoeken in GOUD en zilver vanwege de onrust op de financiële markten en de aanhoudende Europese schuldencrisis.

GOUDhandelaar AmsterdamGold heeft vorig jaar een flink hogere omzet geboekt dan verwacht. ,,En we verwachten deze groei op lange termijn voort te zetten'', zei topman Peter Paul de Vries van investeringsfonds Value8, dat een meerderheidsbelang heeft in het bedrijf.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$