EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 676 tot 680 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 22 oktober 2016

Indiërs kunnen gaan zorgen voor een stijgende GOUDprijs

De GOUDprijs heeft het sinds de maand juli niet bepaald gemakkelijk gehad. Sinds de start van de tweede helft van het jaar heeft het gele edelmetaal wat procenten aan waarde moeten inleveren en op dit moment beweegt de GOUDprijs binnen een zijwaartse trend. Toch kan daar binnenkort verandering in gaan komen.

Een van de grootste GOUDkevers zijn toch wel de Indiërs. Op dit moment is het jaarlijkse trouwseizoen volop in gang en als trouwgeschenk wordt er vaak een beroep gedaan op het glimmende edelmetaal. Daarnaast maakt een onderzoek uit 2013 van de ‘Federation of Indian Chambers of Commerce & Industry’ (FICCI) duidelijk dat driekwart van de Indiërs GOUD daarnaast ziet als een ‘veilige belegging’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

De nr. 1 reden waarom iedereen GOUD moet kopen

Weinig mensen begrijpen het nut en het belang van GOUD. GOUD moet je zien als een soort verzekering, een verzekering tegen financieel onheil. Net zoals je een brandverzekering koopt tegen schade aan je huis of een autoverzekering koopt tegen schade aan je auto, zou je ook GOUD moeten kopen tegen schade aan je geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

Rusland haalt uit: nieuwe recordaankoop GOUD

Het is al langer bekend dat het een absolute topprioriteit van de Russische centrale bank is om massaal GOUD en Amerikaanse bonds op te kopen. Op die manier zet Moskou druk op de petrodollar. Best een geniale strategie.

Deze week raakte bekend dat de Russische centrale bank in 2016 alleen al (januari tot september) 125 ton GOUD heeft ingekocht. Daarmee klokken de Russische GOUDposities af op 1543 ton, de vijfde grootste GOUDreserves ter wereld, en de sterkst groeiende GOUDreserves ter wereld. Zelfs China, dat een veel grotere liquiditeitspositie heeft, kan de Russische GOUDkoopwoede niet evenaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

India overweegt importheffing GOUD te verlagen

De regering van India overweegt de importheffing op GOUD te verlagen, nadat de import van het edelmetaal naar nieuw dieptepunt was gezakt. India hanteert een invoerheffing van 10% op het edelmetaal om GOUD kopen te ontmoedigen, maar zou van plan zijn die belasting naar 4% te verlagen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Het verschil tussen beleggen in GOUD en beleggen in zilver

Investeren in edelmetaal betekent voor de meeste beleggers beleggen in GOUD. Zilver staat over het algemeen in de schaduw van GOUD. Het verschil tussen GOUD en zilver is enorm. Er komt meer dan 10 keer zoveel zilver uit de grond dan GOUD terwijl de GOUDprijs momenteel 71 keer zo hoog als de zilverprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs