Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 676 tot 680
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Het grote geld aast op zilver!

De financiële spanningen lopen weer iedere dag op. Het herrinert ons aan de eurocrisis van 2011, toen er ook een onafgebroken gevoel van onzekerheid in de lucht hing.

Niet onterecht toen… Zeker niet onterecht nu. Onzekere beleggers vluchten in veilige havens. En wat is er veiliger dan GOUD en zilver?

De edelmetalen worden weer massaal gekocht door investeerders, en ditmaal zijn het niet de kleine beleggers, maar het grote geld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

ABN AMRO ziet GOUDprijs stijgen naar $1.450

Georgette Boele is valuta en grondstoffen analist bij ABN AMRO. Zij voorspelt een GOUDprijs van $1.450 tegen eind 2017. Wat deze voorspelling zo bijzonder maakt, is dat Georgette Boele een van de weinige analisten is die de laatste jaren de evolutie van de GOUDprijs correct voorspelde, naar boven én naar beneden.

Begin 2013 was Boele een van de meest negatieve analisten omtrent GOUD, vlak voordat de GOUDprijs daalde van $1.700 naar bijna $1.000. In februari van dit jaar werd Boele opnieuw optimistisch, opnieuw op het goede moment.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

GOUDreserves China weer in de lift

De Centrale Bank van China heeft in juni weer een flinke hoeveelheid GOUD aan de reserves toegeveogd. In totaal......

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

5 ochtendroutines die succes verzekeren

Sommige mensen noemen de uren voor de zonsopgang de ‘GOUDen Uren’ en daar zit veel waarheid in. Het is me-time, enkel en alleen voor jou. De wereld slaapt, er zijn e-mails, noch telefoons en je kan zaken afwerken die anders onmogelijk zijn. Een goede ochtendroutine is trouwens een van de sleutels van succes, want de manier waarop je je ochtend begint heeft grote invloed op de rest van je dag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

GOUD, hét edelmetaal met een sterk opwaarts potentieel de komende maanden/jaren

Er is één constante merkbaar de laatste tijd, namelijk de aanhoudende stijging van edelmetalen waarbij GOUD uiteraard het meest bekende voorbeeld is. Nu de schuldencrisis en bankencrisis in Europa weer volop escaleert lijkt een GOUDbelegging het enigste echt veilige te zijn.

De GOUDmarkt lijkt de nieuwste hype te worden op de beurzen nu er meer en meer alarmerende signalen komen van onder meer de bancaire sector. Niet enkel in Europa waar de Italiaanse banken een nieuwe crisis zullen veroorzaken maar ook in andere continenten is er een stijgende vraag naar GOUD.

Dit edelmetaal is niet enkel een veilige haven voor risicovolle periodes maar kan ook dienen als ondersteuning om de munt te stabiliseren zoals bijvoorbeeld de Chinese Yuan. Met behulp van hefboomfondsen nemen meer en meer speculanten de overstap naar GOUD waardoor de prijs op korte termijn nog sterker kan stijgen. GOUD-ETF’s nemen nu reeds twee derde van de jaarlijkse GOUDproductie in welke geschat is op een 3186 ton per jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$