Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 6751 tot 6755
Bron: Zoals jij wilt.nl
Geplaatst: zondag 19 februari 2012

Redding door rentevrije banken

De rente op gewone betaalrekeningen is bijna overal verdwenen. Dat betekent dus dat geld dat daar op staat elk jaar minder waard wordt als gevolg van de inflatie. En op een spaarrekening zetten helpt om de schade van inflatie, die ook wel verborgen belastingen wordt genoemd, te beperken. Maar wordt je er nou echt blij van? Niet echt.

Simpel gesteld is inflatie het verschijnsel dat de geldvoorraad wordt vergroot met lucht, waardoor het al bestaande geld minder waard wordt. Deze lucht bestaat uit nieuwe euro’s, dollars of yens die niet door iets van reële waarde worden ondersteund, zoals GOUD.

[...]

Bron: Beleggen.blog.nl
Geplaatst: zondag 19 februari 2012

Marc Haagen: Waarom 2012 het jaar van zilver wordt!

Volgende video moet u beslist bekijken en beluisteren. Aan het woord is Eric Sprott, de man achter onder meer verschillende zilver- en GOUDfondsen zoals ons PHS.U. Hij is miljardair ondertussen, je zou het hem niet aangeven maar…I like this guy.

Hij heeft het dik en wel verdiend ook want hij maakt anderen…ook, tenminste, welvarend ! Zo u hem gevolgd bent, zo u mij gevolgd bent met Haagen Invest, waarvan een aantal abonnees al lid is sinds 2005 (de start in juli 2005 van deze publicatie).

[...]

Bron: Goud.com
Geplaatst: zaterdag 18 februari 2012

GOUD en zilver beleven een zwak weekeinde

GOUD noteerde gisteren een verlies van 0,29% op $1723,80 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteerde GOUD een verlies van 0,44% op €1315,72 per troy ounce.

Zilver noteerde gisteren een verlies van 0,72% op $33,28 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteerde zilver een verlies van 0,88% op €25,48 per troy ounce.

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: zaterdag 18 februari 2012

Het weggaan uit papieren GOUD lijkt bezig te zijn!

De nieuwste studie van de World Gold Council over de globale vraag naar GOUD in (Q4 van) 2011 leverde weer enkele opmerkelijke nieuwtjes op.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2012

Eric Sprott filosofeert over de toekomst van zilver

Eric Sprott geeft zijn visie over de toekomstige prijsontwikkeling van zilver.

Hij verwacht dat zilver zijn rol in het financiële systeem terug zal opeisen en dat de prijs van het witte edelmetaal veel beter zal doen dan GOUD!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$