Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 6751 tot 6755
Bron: 925.nl
Geplaatst: donderdag 23 februari 2012

Ook een Airbus met een GOUDen interieur? - NINE TO FIVE - 925.nl

Smaak heeft Yanukovych duidelijk niet, maar die wereldbol achterin is wel heel cool

De president van Oekraïne gaat voor GOUD. Letterlijk. Lekker pimpen die Airbus!

Gepimpte regeringsvliegtuigen. Dat is geoorloofd - zonder tel je als staatshoofd niet meer mee - maar er zijn grenzen. Qua overdreven luxe begint die grens bij Polen en houdt hij op bij Moskou. Als u dictator bent van een straatarm Sovjetland waar kromgegroeide vrouwtjes na 15 jaar nog steeds kogels uit de muur van een basisschool peuteren, dan moet u misschien 2x nadenken bij de aankoop van een nieuw vliegtuig. 

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 23 februari 2012

GOUD maar vooral zilver presteert zeer goed vandaag

GOUD noteert op het moment van schrijven een winst van 0,51% op $1784,80  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een winst van 0,11% op €1340,21 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een winst van 3,62% op $35,50 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een winst van 2,89% op €25,89 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 februari 2012

BAM: Zilver test 35 dollar per ounce!

In navolging van de prijsuitbraak van GOUD, zit ook zilver opnieuw in de lift. De prijs van het witte edelmetaal testte zopas de psychologische weerstand op 35 dollar per ounce.

We denken dat de zilverprijs het opwaarts parcours in de komende weken zal voortzetten, richting de zware weerstand op 40 dollar!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 23 februari 2012

Bombay Bullion Association: "import zilver stijgt naar 5.000 ton in 2012; $60 per ounce"

Zo'n 2.000 jaar geleden zei men al dat de wijzen uit het oosten komen; tegenwoordig is dat niet anders: Azië gaat voor edelmetaal. De import van zilver in India stijgt volgens insiders naar 5.000 ton; 15% van het jaarlijkse aanbod. De invoer van GOUD neemt af. Echter, 900 ton is nog steeds erg veel.

[...]

Bron: beursduivel.be
Geplaatst: donderdag 23 februari 2012

Het GOUD blinkt weer

[...]

De grondstoffenhoek laat ook weer van zich horen de afgelopen weken. Oplopende spanningen met Iran zorgen ervoor dat u aan de pomp recordprijzen moet betalen, maar ook het GOUD en Zilver en andere grondstoffen schieten weer door het dak. Door middel van Turbo's kan de particuliere belegger heel makkelijk hiervan mee profiteren. Met name bij grondstoffen is de fundamentele en de Technische analyse altijd behoorlijk met elkaar in strijd. Het GOUD heeft altijd voor en tegenstanders, maar als we deze grondstoffen nu juist eens in onze mechanische handelssystemen stoppen, dan krijg je zonder enige vorm van emotie koop- en verkoopsignalen en die leveren jaar in, jaar uit prima rendementen op. Immers, het GOUD beweegt zich behoorlijk trendmatig en in de grafieken zien we nu dat een belangrijke Weerstand is doorbroken. Het lijkt erop dat we op zeer korte termijn richting de 1800 Dollar kunnen gaan oplopen en als we daarboven komen, is de weg zelfs vrij richting de toppen van augustus en september.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$