Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 6756 tot 6760
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 februari 2012

Fed official Fisher zit in GOUD en uranium!

Er bereiken ons steeds meer berichten over het reilen en zeilen bij de Fed. Zo blijkt dat de rijkste Fed official Fisher (president van Dallas) in zijn portefeuille een stevige positie in GOUD heeft, het ultieme actief tegen het beleid van de Fed.

Hij zou meer dan 1 miljoen dollar in GLD hebben zitten, de populaire GOUD ETF. Verder houdt hij tevens posities aan in fysiek platinum en Uranium!

Voor alle duidelijkheid, Richard Fisher is geen klant bij Slim Beleggen. 

[overzicht]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 februari 2012

Zilver (met afstand) winnaar in 2012!

We hebben een snapshot binnen van de individuele rendementen van diverse activa in 2012.

Blijkt dat de prijs van zilver fors hoger (+24%) koerste in de eerste handelsmaand van dit jaar! Verder is GOUD een verdienstelijke 2de met een rendement van 12,5%.

Wat nog meer valt af te leiden uit onderstaande tabel, is dat de top 10 performers bestaat uit Grondstoffen en Groeimarkten.

[grafiek]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 februari 2012

WGC-rapport: "The evolving structure of gold demand and supply"

De World Gold Council heeft in een vandaag gepubliceerd rapport, "The evolving structure of gold demand and supply", de wereldwijde veranderingen op de GOUDmarkt in kaart gebracht. De studie heeft betrekking op de periode 1970-2010. Een samenvatting aan de hand van de belangrijkste grafieken.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 februari 2012

GEHEIM onthuld! Wat de GOUD/Olie ratio verklapt over GOUDmijnaandelen...

Het zal voor de meeste beleggers geen geheim meer zijn dat we onze abonnees adviseren om NU kwalitatieve GOUDmijnaandelen te kopen. We hebben er zelfs een volledig rapport aan toegewijd!

Alle ingrediënten zijn vandaag aanwezig voor fors hogere koersen in de GOUDmijnsector. Echter, het geduld van beleggers in GOUDmijnen wordt al enige tijd op de proef gesteld. Het is nog steeds wachten op de definitieve uitbraak!

Als experts zijn we steeds opzoek naar signalen die ons kunnen vertellen wanneer dit koersspektakel gaat losbarsten. We denken dat we een goede indicator gevonden hebben:

[grafiek + ... ...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 februari 2012

China voor vijfde jaar op rij 's werelds grootste GOUDproducent

Zoals verwacht steeg de Chinese GOUDproductie ook in 2011. Dit jaar met 5,9%. Daarmee bevestigde China voor het vijfde opeenvolgende jaar haar status als grootste GOUDproducent in de wereld. De hamvraag voor iedereen is of China haar binnenlandse GOUDproductie toevoegt aan haar valutareserves?

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$