Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 6771 tot 6775
Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: donderdag 9 februari 2012

Vraag naar GOUD zal enorm toenemen

Januari was een positieve beursmaand. En dat is een goed teken voor de rest van het jaar. Ik las deze week dat de beurs sinds 1950 in totaal 38 keer goed presteerde in januari. En dat in 34 van die 38 gevallen daarna ook het gehele beursjaar positief was. Het is uiteraard geen wetenschap, maar toch goed te weten in combinatie met mijn analyse dat het ongebreidelde geld printen dit jaar voor hogere aandelenkoersen gaan zorgen.

Met dank aan Bernanke en Draghi presteerden zilver en GOUD het allerbeste in januari. Zilver steeg met 20% en de GOUDprijs steeg 11%. Bernanke's boodschap dat hij de rente tot minimaal eind 2014 op bijna nul zal houden, is duidelijk. Voor het slimme geld is die boodschap: koop GOUD en zilver!

[...]

Bron: Bootjes Gek
Geplaatst: donderdag 9 februari 2012

Alweer een miljard aan oud GOUD boven

Er komen nog steeds echte schatten uit oude wrakken naar boven. In het Kanaal bij Engeland is een wrak met een schat gevonden. Het Britse schip HMS Victory dat 250 jaar geleden verging, heeft waarschijnlijk voor een miljard dollar aan GOUDstaven in haar ruim. Het regent de laatste tijd wrakken met volle ruimen.

[...]

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: donderdag 9 februari 2012

Iran en India bereiken olie deal zonder GOUD

In tegenstelling tot eerdere berichten hebben India en Iran een akkoord bereikt over een betaling van de olie welke India importeert uit Iran. Vorige maand waren er geruchten dat de deal tussen India en Iran door middel van GOUD betaald zou gaan worden, omdat Iran geen genoegen nam met reguliere valuta. India betaald 45% van de olie met de lokale valuta welke vervolgens door Iran wordt gebruikt om de import vanuit India te financieren.

[...]

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: donderdag 9 februari 2012

Zilver: "de beste belegging die er is"

Ik heb het al vaker over zilver gehad als een alternatief voor GOUD. Voor beleggers die de extra volatiliteit kunnen verdragen, is het zelfs een betere keuze dan GOUD.

Aan het einde van deze bull-market zal namelijk blijken dat zilver het beter heeft gedaan dan GOUD. Dat is mijn persoonlijke overtuiging.

Maar je zal meer turbulentie hebben op de weg omhoog.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 februari 2012

HSBC: "GOUD boven $2000 in tweede jaarhelft van 2012"

Volgens James Steel, Hoofd Grondstoffen bij zakenbank HSBC, is de stierenmarkt voor GOUD meer dan intact. Hij ziet vooral de aankopen van centrale banken als de belangrijkste drijfveer voor een hogere GOUDprijs.

In de tweede helft van 2012 ziet hij GOUD boven 2000 dollar/ounce uitschieten.

[video]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$