EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6786 tot 6790 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 15 maart 2012

Instapmoment GOUD

De GOUDprijs heeft sinds de top van USD 1.915 in september vorig jaar een forse correctie doorgemaakt en testte daarbij het voormalige uitbraakniveau van USD 1.550. Eind januari werd rond de USD 1.660 de correctie afgerond boven de dalende toppenlijn. Hierna werd de eerdere top van USD 1.800 getest wat, zoals verwacht, voor een nieuwe terugval zorgde. GOUD nadert nu een belangrijke steunzone. De bovenkant hiervan ligt bij de sinds 2010 stijgende langetermijnbodemlijn van USD 1.610.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2012

De manipulatie van de GOUD- en zilverprijs

Daarnaast was GOUD van 1720 dollar per ounce al door de weerstand van 1780 dollar per troy ounce gebroken. Alles veranderde echter toen Ben Bernanke op 29 februari voor het Congress sprak en daarin de kans op een verdere monetaire verruiming voorlopig een halt toeriep.Tijdens de speech gingen bepaalde marktpartijen massaal short in zilver. Op de COMEX werd in een tijdspanne van maar 30 minuten maar liefst 225 miljoen ounces te koop aangeboden. Dit terwijl de jaarlijkse wereldproductie slechts 800 miljoen ounce is. Dit geeft eens te meer aan dat er op zulke moment 'mysterieuze krachten' in de markt aanwezig zijn. Eric Sprott legt het u uit.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

Duitsers willen GOUDvoorraden herzien

Het budget comité van het Duitse parlement wil de Duitse GOUDvoorraden controleren in Frankfurt, Parijs, Londen en New York. Het Duitse federale auditbureau heeft kritiek geuit op de lakse auditering en voorraadcontrole van de Bundesbank. Het Duitse GOUD, 3.396,3 ton volgens officiële cijfers, maakt 73,7 % uit van ’s lands buitenlandse valutareserves.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

Wat zegt DE GOUDgrafiek nog?

De prijs van GOUD zit al enkele dagen in de hoek waar de klappen vallen. Ook vandaag wordt het gele edelmetaal zo’n 2 procent goedkoper geprijsd.

De prijs van GOUD zit al enkele dagen in de hoek waar de klappen vallen. Ook vandaag wordt het gele edelmetaal zo’n 2 procent goedkoper geprijsd.

Meteen haasten de zogenaamde specialisten zich weer ‘ten tonele’ met bombastische verklaringen over het einde van de stierenmarkt in GOUD.

Grappig, eigenlijk. Dit soort critici hebben al 11 jaren op rij de grootste winsten gemist en proberen alsnog hun gelijk te krijgen. Wel, we hebben slecht nieuws voor hun…

Er is maar 1 grafiek die beleggers in GOUD moeten volgen en dat is het 65-weeks gemiddelde!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

GOUD en zilver duiken voor de derde dag op rij de rode cijfers in

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 1,75% op $1645,80  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 1,46% op €1280,77 per troy ounce.

GOUD noteert op het moment van schrijven een verlies van 1,75% op $1645,80  per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert GOUD een verlies van 1,46% op €1280,77 per troy ounce.

Zilver noteert op het moment van schrijven een verlies van 2,39% op $32,61 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteert zilver een verlies van 1,76% op €25,47 per troy ounce.

Lees verder op Goud.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs