EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 681 tot 685 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Rusland kocht 500.000 ounce GOUD in september

Rusland heeft afgelopen maand 500.000 ounces GOUD opgekocht. De monetaire rol van GOUD......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Topman GOUDindustrie voorspelt GOUDprijs van minstens $5.000

Beleggers doen er beter aan om niet te luisteren naar beleidsmakers, maar naar personen die het al jaren bij het rechte eind hebben. Een van die personen waar we bij Slim Beleggen al jaren naar luisteren is Pierre Lassonde. Lassonde is de voormalige president van Newmont Mining, was voorzitter van World Gold Council en is de topman van Franco-Neveda. Een grote meneer in de GOUDmarkt. Maar hij heeft vooral een bijzonder scherpe blik op het financiële systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

UBS: “Koop GOUD!”

Zakenbank UBS lijkt niet bepaald onder de indruk te zijn van het koersgeweld waar de GOUDmarkt de afgelopen weken aan onderhevig was. De analisten van de zakenbank laten weten dat we juist nu GOUD moeten kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

GOUDmijnaandelen op vooravond van hausse?

Aandelen van grondstoffenbedrijven, vooral in de GOUDsector, hebben dit jaar goed gepresteerd dankzij de herstellende grondstoffenprijzen. Specifiek GOUDmijnen hebben gepiekt in augustus om dan weer even wat stoom af te blazen, een goed koopmoment volgens analisten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Analist Wells Fargo ziet GOUDprijs terugvallen naar $1.050

John LaForge van Amerikaanse zakenbank Wells Fargo ziet weinig hoop voor een sterke GOUDprijs. Volgens LaForge zal de GOUDprijs zelfs terugvallen tot $1.050. Hij ziet dit als een normaal proces in een langdurige daling.

LaForge ziet GOUD als een grondstof en grondstoffen zitten in een langdurige berenmarkt. Traditioneel duren berenmarkten in grondstoffen zo’n 20 jaar met tussentijds ups en downs. De huidige berenmarkt duurt nog maar 5 jaar.

De GOUDprijs zal dan ook het dieptepunt van eind december 2015 opnieuw testen. Het is niet ongewoon dat de prijzen van grondstoffen hun eerste dieptepunt opnieuw gaan testen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs