Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 6801 tot 6805
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 februari 2012

GEHEIM onthuld! Wat de GOUD/Olie ratio verklapt over GOUDmijnaandelen...

Het zal voor de meeste beleggers geen geheim meer zijn dat we onze abonnees adviseren om NU kwalitatieve GOUDmijnaandelen te kopen. We hebben er zelfs een volledig rapport aan toegewijd!

Alle ingrediënten zijn vandaag aanwezig voor fors hogere koersen in de GOUDmijnsector. Echter, het geduld van beleggers in GOUDmijnen wordt al enige tijd op de proef gesteld. Het is nog steeds wachten op de definitieve uitbraak!

Als experts zijn we steeds opzoek naar signalen die ons kunnen vertellen wanneer dit koersspektakel gaat losbarsten. We denken dat we een goede indicator gevonden hebben:

[grafiek + ... ...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 februari 2012

China voor vijfde jaar op rij 's werelds grootste GOUDproducent

Zoals verwacht steeg de Chinese GOUDproductie ook in 2011. Dit jaar met 5,9%. Daarmee bevestigde China voor het vijfde opeenvolgende jaar haar status als grootste GOUDproducent in de wereld. De hamvraag voor iedereen is of China haar binnenlandse GOUDproductie toevoegt aan haar valutareserves?

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 februari 2012

Nick Barisheff over stijgende schulden en GOUD, en waarom GOUD naar $10.000 gaat!

De Canadese GOUDspecialist Nick Barisheff zet duidelijk uiteen waarom onze stijgende schulden de verklaring zijn voor de prijsstijging van GOUD. Aan het huidige tempo ziet hij GOUD noteren aan 10.000 dollar per ounce en meer!

Een zeer degelijke presentatie over het fundamentele verhaal van GOUD.

[video]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 februari 2012

Soros trekt positie in GOUD terug op

Ja hoor, u leest het goed: de man die eerder verklaarde dat GOUD de ultieme bubbel is, George Soros, verhoogde recent zijn positie in GLD, de GOUD ETF. Zo ziet u maar, zelfs de grootste critici hebben moeite om aan de zuigkracht van de seculaire bull market in GOUD te weerstaan.

[Bloomberg]

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 2 februari 2012

GOUD en Zilver zijn winnaars van januari

De eerste maand van 2012 zit erop en dus is het tijd om te kijken naar de winnaars en verliezers van de eerste beursmaand. De verrassende winnaars zitten vooralsnog in de edelmetalen sector. GOUD  en Zilver stegen in januari respectievelijk met 11% en 21%, terwijl de AEX nauwelijks 2% steeg. Verklaringen voor de stijgingen liggen wellicht in het feit dat er steeds meer vragen komen over de nog beschikbare aanwezigheid van GOUD en zilver. Natuurlijk heeft ook de aankondiging van Helictopter Ben invloed gehad op de prijs van edelmetalen.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$