Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 6816 tot 6820
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 29 december 2011

Diamant wordt volgende jaren interessanter dan GOUD

Edel-Stenen:

De diamantprijzen zullen de volgende vier jaar blijven stijgen. Diamanten zullen daarbij grote prijsstijgingen laten optekenen dan GOUD. Dat hebben verscheidene analisten bekend gemaakt. De trend wordt volgens hen gedragen door de groeiende vraag naar luxeproducten in China, India en het Midden-Oosten. Die vraag zou groter zijn dan de aanvoer op de markt. Volgens een aantal waarnemers zal de vraag naar diamanten tot het einde van het decennium dubbel zo snel groeien als het aanbod.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 29 december 2011

Verwachtingen voor GOUD en zilver in 2012

GOUD en zilver zullen komend jaar door een aanhoudende eurocrisis, nieuwe rondes van geldcreatie en een schuldencrisis in Japan gaan stijgen. GOUD zal naar alle waarschijnlijkheid de $2000 grens doorbreken. Zilver staat momenteel historisch laag en kan wel eens heel interessant worden.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 29 december 2011

GOUD en zilver verliezen terrein door sterkere dollar en zorgen over Europese crisis

Normaal gesproken is de handel aan het eind van het jaar rustig, maar daarmee zijn grote bewegingen niet uitgesloten. Zeker op een relatief kleine markt als die van zilver kan een grote uitslag naar boven of beneden vaak voorkomen. Vandaag sloot zilver bijna 6% lager, GOUD zakte met ongeveer 2,6%.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 december 2011

Eric Sprott: zilver kan 250% stijgen

Het beleggingsfonds ‘The Sprott Canadian Equity Fund’ trekt voluit de kaart voor zilver. Ruim 25 % van het fonds is geïnvesteerd in fysiek zilver en 15 % in zilvermijnaandelen. Waarom deze voorkeur voor het volatiele zilver?

Volgens de U.S. Mint statistieken circuleert er evenveel geld in de zilvermarkt dan in de GOUDmarkt terwijl de prijs van GOUD 50 keer hoger ligt. Dit wil zeggen dat er 50 keer meer zilver wordt gekocht dan GOUD.

Eric Sprott ziet alleen maar kopers op de fysieke zilvermarkt, niemand verkoopt zijn zilver.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 december 2011

Laat alles vallen: dit is DE GOUDgrafiek die u moet volgen!

We aanhoorden in de afgelopen dagen nogal wat misnoegde beleggers. Het plaatje voor GOUD ziet er steeds slechter uit en de meeste analisten voorzien een crash van de prijs.

Laten we met het laatste aspect eerst beginnen: terwijl wij al jaren adviseren om GOUD te kopen, waren het diezelfde analisten die u afraden om GOUD te kopen en op hetzelfde moment hun favoriete bankaandeel naar voren schoven.

We weten inmiddels allemaal wat dat heeft opgeleverd. We krijgen nog wekelijks te horen welke ravages er zijn aangericht in de portefeuilles van beleggers met hun adviezen.

Dus om nu te horen dat diezelfde analisten adviseren om winsten te nemen op GOUD, sterkt onze verwachtingen dat we in de toekomst veel hoger kunnen met de prijs van GOUD, zowel in dollar- als eurotermen!

Over naar het plaatje voor GOUD. GOUD zit op korte termijn in een correctie, maar dat betekent nog niet dat het plaatje er slecht uitziet. Het is zelfs gezond voor een stierenmarkt...

[grafiek + ... ...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$