Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 6836 tot 6840
Bron: Goud.com
Geplaatst: maandag 6 februari 2012

GOUD en zilver binnenkort weer wettig betaalmiddel in Amerika?

Een volatiele dollar is de belangrijkste reden voor een groeiend aantal Amerikaanse staten om op zoek te gaan naar GOUD en zilver valuta’s. Wetgevers uit 13 staten, waaronder Minnesota, Tennessee, Iowa, South Carolina en Georgia zijn op zoek naar goedkeuring van de regeringen van de staten om hun eigen alternatieve valuta uit te geven of overwegen het als een optie.

[...]

Bron: Goud.com
Geplaatst: maandag 6 februari 2012

Nieuw bewijs in vermeende manipulatie GOUDprijs: De long-short strategie

Verschillende insiders zijn ervan overtuigd dat er manipulatie is in de GOUD- en zilvermarkt. Grote banken zouden door hun sterk geconcentreerde shortpositie in staat zijn de prijzen van het edelmetaal te onderdrukken. Dit zou gebeuren voorafgaand aan nieuwe economische data en bij ‘options expiry’.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: maandag 6 februari 2012

David Morgan onthult de ECHTE GOUD/Zilver ratio!

David Morgan bespreekt enkele mythes die er bestaan over de zilvermarkt. Hij onthult de feitelijke GOUD/zilver ratio in de bodem. En die ligt veel lager dan de veelbesproken 16x.

Daarenboven onderstreept Morgan nogmaals dat beleggers GOUDMIJNAANDELEN moeten oppikken. De stijgingen zullen waanzinnig worden!

[video]

Bron: Reuters.com
Geplaatst: maandag 6 februari 2012

Euro omlaag, dollar omhoog, GOUD glijdt uit!

Grote zorgen over het nieuwe geldzakje voor Griekenland maken het dat het vertrouwen in de euro zinkt als een baksteen, waardoor de dollar aan kracht toeneem, en de antidollar, ook wel bekend als “GOUD” dus in waarde afneemt.

Nieuwe bezuinigingsmaatregelen zijn nog steeds niet doorgevoerd. Overeenkomsten blijven uit, besluitenloosheid steekt de kop op, en de markt kijkt hopeloos toe. Wat ons betreft een mooie dip om aankopen te doen.

(Reuters) - Gold prices slipped in Europe on Monday, extending the previous session's 2 percent price drop, as concerns over the progress of talks on a Greek bailout weighed on the euro and on assets seen as higher risk such as stocks and commodities.

Spot gold was down 0.5 percent at $1,717.90 an ounce at 5:19 a.m. ET, while U.S. gold futures for February delivery were down $19.20 an ounce at $1,721.20.

The euro fell as Greek politicians struggled to agree on austerity measures needed to secure a new bailout for the debt-laden nation, keeping alive the risk of a messy default that could hurt the euro zone.

[...]

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 6 februari 2012

Verhalen over hyper-inflatie zijn een HOAX

Dit is althans de mening van Koen Hoefgeest. Die zegt nog iets opmerkelijks: "het promoten van aankoop van fysieke metalen als bescherming van het vermogen tegen de crisis is een hoax. 90% zal verdampen".

Grote verhalen en grote voorspelligen die je in de pers brengen, maar snijdt het ook hout?

Koen Hoefgeest heeft al sinds 2000 ongelijk met zijn standpunt betreffende GOUD en zilver.

Dat zegt niets over de toekomst, maar hoe geloofwaardig ben je als je zo ongelijk hebt en het slechts voorspelt, maar geen alternatief biedt dat ook maar enigszins met argumenten omkleed is?

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$