EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6851 tot 6855
Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012

De ondergang van de dollar

De dollar wordt momenteel nog aanzien als de reservemunt van de wereld. Overal ter wereld kan je immers met dollars betalen. Maar de populariteit van de dollar neemt zienderogen af.  Zo waren we getuige van de eerste GOUD-voor-olie deal in de markt! India koopt voor het eerst in de historie olie van Iran met GOUD, waarmee het gele edelmetaal sinds decennia opnieuw gebruikt wordt als valuta. Brazilië, China, Rusland – voeren hun onderlinge handel nu al niet meer in Amerikaanse dollar, maar in de eigen munten. Vanwege de betrouwbaarder, de stabiliteit.

[...]

Lees verder op Fin Info Blog
Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012

Warren Buffett's argumenten TEGEN GOUD!

Het orakel uit Ohama orakelt weer eens zijn bekende argumenten tegen het beleggen in GOUD. De oude ziel geeft er ditmaal de volgende draai aan voor zijn aandeelhouders in Berkshire Hathaway:

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012

Vraag naar GOUD zal enorm toenemen

Januari was een positieve beursmaand. En dat is een goed teken voor de rest van het jaar. Ik las deze week dat de beurs sinds 1950 in totaal 38 keer goed presteerde in januari. En dat in 34 van die 38 gevallen daarna ook het gehele beursjaar positief was. Het is uiteraard geen wetenschap, maar toch goed te weten in combinatie met mijn analyse dat het ongebreidelde geld printen dit jaar voor hogere aandelenkoersen gaan zorgen.

Met dank aan Bernanke en Draghi presteerden zilver en GOUD het allerbeste in januari. Zilver steeg met 20% en de GOUDprijs steeg 11%. Bernanke's boodschap dat hij de rente tot minimaal eind 2014 op bijna nul zal houden, is duidelijk. Voor het slimme geld is die boodschap: koop GOUD en zilver!

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012

Alweer een miljard aan oud GOUD boven

Er komen nog steeds echte schatten uit oude wrakken naar boven. In het Kanaal bij Engeland is een wrak met een schat gevonden. Het Britse schip HMS Victory dat 250 jaar geleden verging, heeft waarschijnlijk voor een miljard dollar aan GOUDstaven in haar ruim. Het regent de laatste tijd wrakken met volle ruimen.

[...]

Lees verder op Bootjes Gek
Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012

Iran en India bereiken olie deal zonder GOUD

In tegenstelling tot eerdere berichten hebben India en Iran een akkoord bereikt over een betaling van de olie welke India importeert uit Iran. Vorige maand waren er geruchten dat de deal tussen India en Iran door middel van GOUD betaald zou gaan worden, omdat Iran geen genoegen nam met reguliere valuta. India betaald 45% van de olie met de lokale valuta welke vervolgens door Iran wordt gebruikt om de import vanuit India te financieren.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs