Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8028 artikelen gevonden. Artikel 6866 tot 6870
Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: zaterdag 17 december 2011

Plannen voor audit naar GOUDreserve Fort Knox

De Amerikaanse politicus Ron Paul wil een wet in stemming brengen welke de mogelijkheid biedt om een audit uit te voeren op de GOUDreserves in Fort Knox. Al langere tijd doen er geruchten de ronde waarin wordt beweerd dat er in Fort Knox helemaal geen GOUD meer aanwezig is. Eerder dit jaar melden Duitsland en Frankrijk dat zij het GOUD wat zij hebben ondergebracht in de Verenigde Staten niet konden opeisen, wat de geruchten alleen maar sterker maakten.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 december 2011

Volatiliteit van GOUD... in dalende lijn!

In onze constante zoektocht naar signalen van de GOUDmarkt, merkten we inmiddels dat het sentiment op een dieptepunt zit en de fundamenten voor GOUD nooit zo sterk waren.

Zeer krachtige signalen wat ons betreft, maar we willen meer. Dus namen we het technisch aspect onder de loep. Iedereen weet inmiddels dat de prijs van GOUD het 200-daags gemiddelde sinds lange tijd neerwaarts heeft doorbroken.

Maar is dat nu het begin of het einde van de daling? Voor een antwoord gaan we dan te rade bij de volatiliteit, een bewezen graadmeter.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 december 2011

Vergeet de verkoopgolf in GOUD, hier zijn de fundamentals!

De paniek in de GOUDmarkt begint enorme proporties aan te nemen. We krijgen zowaar een 2008-deja-vu gevoel over ons heen met al die doemberichten.

Als we de grote massa ‘specialisten’ mogen geloven, waren we zonet getuige van het uit elkaar spatten van de bubbel in GOUD.

Waar hebben we dat nog gehoord?! We kunnen de tel al niet meer bijhouden...

In ieder geval, voor u besluit om uit het figuurlijke raam te springen en de verkoopknop in te drukken, willen we u toch nog wijzen op de fundamenten voor GOUD.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 15 december 2011

GOUD en zilver onder sterke verkoopdruk, wat is er aan de hand?

Zowel GOUD als zilver kregen woensdag een flinke koersdaling te verwerken. In dollars zakte GOUD met bijna 5,2%, terwijl zilver en daling van 7% te verwerken kreeg. Ook op de aandelenmarkten was de stemming negatief, maar het waren duidelijk de grondstoffen waar de hardste klappen vielen.

[...]

Bron: Inveztor
Geplaatst: donderdag 15 december 2011

GOUDen driehoek

De driehoek over GOUD, waar werkelijk iedereen het over had, is aan de onderzijde gebroken.

Voordat u nu naar binnen stort en GOUD vol short gaat, moet ik waarschuwen dat GOUD op de korte termijn een mini countertrend bounce kan laten zien, voordat het target (de twee rode lijnen) van $ 130 tot $ 135 GLD wordt geraakt.

Ik herinner me nog goed hoe de EURUSD een paar maanden geleden datzelfde kunstje vertoonde.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$