Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 6871 tot 6875
Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: zondag 29 januari 2012

Video: Fort Knox - De meest veilige plek ter wereld

Hoe ziet Fort Knox er van binnen uit? Hoe is de meest veilige plek ter wereld waar grote hoeveelheden GOUD liggen opgeslagen gebouwd en welke maatregel zijn er genomen om te voorkomen dat er iets met de GOUDreserve gebeurd welke in Fort Knox ligt opgeslagen? Deze video geeft een inkijk in een van de best beveiligde gebouwen ter wereld:

[video]

Bron: vk.nl
Geplaatst: zaterdag 28 januari 2012

Klaas Knot moet ons GOUD snel terughalen uit Amerika

Het uitlenen van GOUD is zeer riskant. De geschiedenis leert ons dat Nederland in tijden van monetaire stress al tweemaal eerder kon fluiten naar het in het buitenland opgeslagen GOUD. Dat betoogt politicoloog Sander Boon.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 28 januari 2012

Schuldenplafond VS geeft hint naar koersdoel GOUD?

De Amerikaanse overheid kan opnieuw meer lenen, want het schuldenplafond werd eerder deze week verhoogd tot $16,4 biljoen. Er komt immers meer geld in omloop, waardoor de waarde van het geld daalt. Er is dus meer geld nodig om een bepaalde hoeveelheid GOUD te kopen. Hoe sterk is deze relatie?

[...]

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: zaterdag 28 januari 2012

Slechte economie springplank voor prijs van GOUD

Een en al slecht nieuws deze week op de markten. Eerder deze week werd bekend dat de banken en Griekenland nog geen oplossing hebben bedacht voor de schuldenproblemen van het land, daarna kwam de FED met het bericht dat de rente voorlopig op nul procent blijft staan en vandaag werd weer duidelijk dat het wantrouwen in de valutamarkten erg groot is.

[...]

Bron: Intrinsieke Waarde Nul
Geplaatst: zaterdag 28 januari 2012

GOUD is gestold angstzweet

De prijs van GOUD zal in 2012 voor het twaalfde achtereenvolgende jaar stijgen. Dat stellen althans analisten in een survey georganiseerd door persbureau Reuters. Schommelde de waarde van een troy ounce (31,1 gram) GOUD in 2002 nog tussen de $280 en $350, in 2011 was dat al opgelopen tot een bandbreedte van $1320 tot $1920. Op moment van schrijven staat de prijs op $1725.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$