Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8045 artikelen gevonden. Artikel 6881 tot 6885
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: maandag 19 december 2011

David Morgan bespreekt verkoopgolf in GOUD en zilver, ziet 60 dollar zilver en 2500 dollar GOUD voor eind 2012!

David Morgan gaf tekst en uitleg bij de indrukwekkende verkoopgolf bij zowel GOUD als zilver. Vele houders van papieren edelmetalen zagen zich genoodzaakt om hun posities te liquideren.

Maar hij ziet is geen herhaling van de crash van 2008, aangezien de banken vandaag enorme cashbuffers hebben. Hij ziet de prijs voor beide edelmetalen uiteindelijk veel hoger gaan. Voor zilver verwacht Morgan 60 dollar per ounce in 2012, voor GOUD heeft Morgan een koersdoel van 2500 dollar!

[...] + [video]

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: maandag 19 december 2011

Hoera, de crisis is voorbij

Hoera, de crisis is voorbij. Althans als je de GOUDprijs mag geloven. Immers is de gedachte een hoge GOUDprijs geeft aan dat het niet best gaat, dus we moeten helemaal niet blij zijn met een hoge GOUDprijs. Mijn stelling is dat we blij moeten zijn met een reële GOUDprijs. En waar die ligt, geen idee. Maar zolang er nog ongedekt fiatgeld berust op vertrouwen bestaat, moet de GOUDprijs wel omhoog om reëel genoemd te worden.

Dus de crisis is voorbij. Volgens mij moet de echte (systeem-)crisis nog beginnen. GOUD gaat momenteel hand-in-hand met zilver en alle andere aandelen, bunds, ETF’s enz naar beneden, althans de longposities. Maar dat zijn allemaal schermutselingen die er bij horen. Voor hen die de GOUDmarkt al een tijdje volgt geen onbekend terrein, ondanks dat het keer op keer weer onnavolgbaar lijkt te zijn.

[...]

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: zaterdag 17 december 2011

Plannen voor audit naar GOUDreserve Fort Knox

De Amerikaanse politicus Ron Paul wil een wet in stemming brengen welke de mogelijkheid biedt om een audit uit te voeren op de GOUDreserves in Fort Knox. Al langere tijd doen er geruchten de ronde waarin wordt beweerd dat er in Fort Knox helemaal geen GOUD meer aanwezig is. Eerder dit jaar melden Duitsland en Frankrijk dat zij het GOUD wat zij hebben ondergebracht in de Verenigde Staten niet konden opeisen, wat de geruchten alleen maar sterker maakten.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 december 2011

Volatiliteit van GOUD... in dalende lijn!

In onze constante zoektocht naar signalen van de GOUDmarkt, merkten we inmiddels dat het sentiment op een dieptepunt zit en de fundamenten voor GOUD nooit zo sterk waren.

Zeer krachtige signalen wat ons betreft, maar we willen meer. Dus namen we het technisch aspect onder de loep. Iedereen weet inmiddels dat de prijs van GOUD het 200-daags gemiddelde sinds lange tijd neerwaarts heeft doorbroken.

Maar is dat nu het begin of het einde van de daling? Voor een antwoord gaan we dan te rade bij de volatiliteit, een bewezen graadmeter.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 december 2011

Vergeet de verkoopgolf in GOUD, hier zijn de fundamentals!

De paniek in de GOUDmarkt begint enorme proporties aan te nemen. We krijgen zowaar een 2008-deja-vu gevoel over ons heen met al die doemberichten.

Als we de grote massa ‘specialisten’ mogen geloven, waren we zonet getuige van het uit elkaar spatten van de bubbel in GOUD.

Waar hebben we dat nog gehoord?! We kunnen de tel al niet meer bijhouden...

In ieder geval, voor u besluit om uit het figuurlijke raam te springen en de verkoopknop in te drukken, willen we u toch nog wijzen op de fundamenten voor GOUD.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$