Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8110 artikelen gevonden. Artikel 691 tot 695
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 juni 2016

Ook vandaag schokken de financiƫle markten nog na van brexit

De naschokken van het Britse referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie blijven voelbaar op de financiƫle markten. Het Britse pond sterling beweegt op het laagste niveau in 31 jaar, terwijl de GOUDprijs verder stijgt naar het hoogste niveau in twee jaar omdat beleggers veilige havens opzoeken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 27 juni 2016

GOUD bewijst status van veilige haven na Brexit

Beleggers die GOUD kopen doen dat om hun vermogen te beschermen tegen onrust op de financiële markten, zoals een crash van de aandelenmarkt, een devaluatie van de munt of de dreiging van een oorlog. Dat GOUD een uitstekende vluchthaven is voor spaarders en beleggers zagen we afgelopen vrijdag, toen het referendum in het Verenigd Koninkrijk onverwacht op een ‘Brexit‘ uitdraaide.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 26 juni 2016

De komende bankrun op GOUD

[...]

Het is misschien nog wel het beste te vergelijken met een bankrun, waarin het kopen van fysiek GOUD gelijk staat aan je spaargeld van de bank halen. Doen heel veel mensen dat tegelijk, dan valt de bank om en zijn de spaartegoeden weg. Kopen veel mensen tegelijk GOUD, dan kan het veelvoud aan claims op GOUD dat circuleert niet meer ingewisseld worden voor fysiek metaal.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016

GOUDprijs stijgt 7% na Brexit

De GOUDprijs is na de bekendmaking van de Brexit flink gestegen. De aandelen van de grootste GOUDmijnen bleven..... 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

GOUDmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop: 5 grafieken

Bij Slim Beleggen hameren we er al lange tijd op: GOUDmijnaandelen zijn het koopje van je leven. De afslachting van 2011 tot 2015 was zo groot, dat de onderwaardering van een niveau is dat we nog maar zelden gezien hebben.

En wie dat niet geloofd, moet eens goed naar onderstaande 5 grafieken kijken. Het mooie is dat na de sterke rally van 2016 de historische onderwaardering nog steeds niet weg is. Je kan dus nog altijd op de trein stappen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$