Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 6901 tot 6905
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 3 december 2011

Zuid-Korea vergroot GOUDreserves voor tweede keer dit jaar

De Zuid-Koreaanse centrale bank, The Bank of Korea, heeft voor de tweede keer dit jaar haar GOUDreserves vergroot. De Bank of Korea beheerd de 8e grootste buitenlandse valutareserves van de wereld.

[geen inlog vereist]

Bron: Amsterdam Gold.com
Geplaatst: zaterdag 3 december 2011

Rogers:"Gecorrigeerd voor inflatie moet de GOUDprijs minstens $2.400 zijn"

In een interview met CNBC geeft de bekende belegger Jim Rogers zijn visie over de huidige staat van de wereldeconomie. Volgens Rogers blijft de enorme schuldenberg over de hele wereld sterk groeien en hij ziet hier in korte termijn geen verandering in komen.

[..] [video]

Bron: Prijs van goud.nl
Geplaatst: vrijdag 2 december 2011

GOUDkoers stijgt in afwachting van Europa

De GOUDprijs is vandaag verder opgelopen. Belangrijkste reden is dat de markten in afwachting zijn van de aankomende Europese top waarin banken maatregelen moeten bedenken waarmee de crisis binnen Europa kan worden beëindigd. De GOUDmarkt wacht op het moment dat Europa de liquiditeit kraan openzet, waardoor de inflatie zal stijgen. In het verleden is gebleken dat een stijgende inflatie een rally op GOUD kan veroorzaken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 2 december 2011

Crisis in beeld en grafiek (02/12/2011)

Crisis in beeld en grafiek met vandaag een nieuwe veilige vluchthaven en wederom een stijging van het gebruik van de depositofaciliteit van de Europese Centrale Bank (ECB).

De jaren van wereldwijde financiële en economische onrust hebben geleid tot enorme stijgingen van veilige vluchthavens zoals GOUD en zilver. Tot voor kort gold ook de Zwitserse frank als veilige vluchthaven. Begin september maakte de Zwitserse centrale bank (SNB) echter met harde taal duidelijk dat de frank geen veilige vluchthaven is. De harde taal werd opgevolgd door het vrijwel ongelimiteerd opkopen van buitenlandse valuta om de wisselkoers van de frank artificieel laag te houden.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 1 december 2011

GOUD en zilver daily report

GOUD net in de min en zilver net in de plus. Afgezien van twee hevige koersfluctuaties omhoog weinig groot nieuws vandaag. Vooruitzicht voor december is positief.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$