EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6916 tot 6920 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 18 februari 2012

GOUD en zilver beleven een zwak weekeinde

GOUD noteerde gisteren een verlies van 0,29% op $1723,80 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteerde GOUD een verlies van 0,44% op €1315,72 per troy ounce.

GOUD noteerde gisteren een verlies van 0,29% op $1723,80 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteerde GOUD een verlies van 0,44% op €1315,72 per troy ounce.

Zilver noteerde gisteren een verlies van 0,72% op $33,28 per troy ounce. Uitgedrukt in euro’s noteerde zilver een verlies van 0,88% op €25,48 per troy ounce.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 18 februari 2012

Het weggaan uit papieren GOUD lijkt bezig te zijn!

De nieuwste studie van de World Gold Council over de globale vraag naar GOUD in (Q4 van) 2011 leverde weer enkele opmerkelijke nieuwtjes op.

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2012

Eric Sprott filosofeert over de toekomst van zilver

Eric Sprott geeft zijn visie over de toekomstige prijsontwikkeling van zilver.

Eric Sprott geeft zijn visie over de toekomstige prijsontwikkeling van zilver.

Hij verwacht dat zilver zijn rol in het financiële systeem terug zal opeisen en dat de prijs van het witte edelmetaal veel beter zal doen dan GOUD!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2012

Zilverprijs is in 2012 al met 20% gestegen

De zilverprijs is sinds het begin van 2012 al met ruim 20% gestegen. Daarmee presteert zilver YTD (Year To Date) beter dan veel andere beleggingen in het nieuwe jaar. Finviz heeft een helder overzicht gemaakt van de best presterende en de slechts presterende investeringen. Zilver, platina en de de Nasdaq zijn vooralsnog in 2012 het meest gestegen. Ook GOUD (+10%) doet het aardig. De prijs van koffie daalde in 2012 met bijna 10% en de prijs van natural gas daalde in het begin van 2012 bij 15% en staat inmiddels op het laagste punt van de afgelopen tien jaar. Vergelijk hier de prijs van Zilverbaren.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2012

World Gold Council presenteert overzicht GOUDmarkt in 2011

Het World Gold Council heeft vandaag haar nieuwste rapport uitgebracht met de laatste cijfers over de GOUDmarkt in 2011. Het rapport behandelt de ontwikkelingen van de vraag naar en het aanbod van GOUD en pakt daar de belangrijkste trends uit.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs