Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 6931 tot 6935
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 november 2011

Grafiek van de Dag: de stierenmarkt van GOUD!

We kregen zopas een grafiek toegestuurd van Chart of the Day. Vandaag heeft men de totale stierenmarkt van GOUD in beeld gebracht.

[grafiek]

De opwaartse trend van GOUD (die begon in 2001) is, ondanks de recente correctie, nog steeds intact. Ook bovenstaande grafiek toont opnieuw aan dat iedere substantiële correctie voor GOUD een koopgelegenheid was: doe er uw voordeel mee!

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: dinsdag 22 november 2011

Griekenland koopt 100 kilo GOUD ondanks crisis

De GOUDaankopen van alle Centrale Banken zijn op een rij gezet voor Slim Beleggen. Duidelijk wordt dat opkomende economieën als Mexico, Thailand en Rusland grote hoeveelheden GOUD hebben ingekocht. Door de vele inkoop is de GOUDprijs de afgelopen periode ook flink opgelopen.

Het opvallende aan het rapport van het IMF is dat Griekenland in 2011 ook ruim 100 kilo GOUD heeft ingekocht. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien Griekenland economisch aan de grond zit. Toch heeft Griekenland het voor elkaar gekregen om voor ruim $410.000 aan GOUD te kopen zonder dat het IMF hier Griekenland voor de op de vingers heeft getikt.

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: dinsdag 22 november 2011

Fysiek GOUD en zilver zijn voor mij spaargeld

Ik – (red: Jack Hoogland) – vind het enorm opvallend om te zien hoeveel mensen fysiek GOUD en zilver aankopen met als enige doel om er zo snel mogelijk zoveel mogelijk winst mee te maken. GOUD en zilver als belegging dus.

Ik vind dat oliedom
Als je snelle winsten wilt maken met GOUD en zilver, ga dan geen GOUDrekening openen. Zonde van de gemaakte kosten. Ga dan op de Amerikaanse beurs beleggen in de ticker symbols GLD en SLV. Dit zijn twee ETF's waarin iedere dag miljoenen stukken omgaan en die perfect geschikt zijn om tegen lage kosten snel in en uit te stappen.

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan?
Snelle winsten zijn absoluut niet mijn stijl. En heel veel particuliere beleggers lopen in hun jacht naar snelle winsten achter de feiten aan. In dit artikel schreef ik vorige week al hoe je ongelofelijk veel rendement kunt maken door een bull markt gewoon uit te zitten. Als je op die manier zóveel rendement kunt behalen, waarom zou je dan iets anders willen? Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan?

Bron: Prijs van Zilver.nl
Geplaatst: maandag 21 november 2011

Zilverprijs in twee maanden tijd 20% gedaald

De zilverprijs is de afgelopen 60 dagen met 20% naar gedaald naar een kilo prijs van $1042,- per kilo. De zilverkoers stond 60 dagen daarvoor nog op $1253,- per kilo.

De sterke daling is opmerkelijk te noemen, omdat de GOUDkoers in dezelfde periode maar 3% daalde. Analisten verwachten de komende periode nog een verdere daling van de zilverkoers. Belangrijkste reden hiervoor zijn de politieke hervormingen op dit moment binnen Europa welke rust moeten brengen in de Euro zone.

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: maandag 21 november 2011

GOUDprijs in 12 maanden tijd met 30% gestegen

De GOUDprijs per kilo is de afgelopen 12 maanden met 30% gestegen naar een GOUDprijs van $40910 per kilo. Door de slechte economische vooruitzichten in Europa en de alsmaar stijgende dollarkoers is de GOUDprijs in een jaar tijd flink opgelopen, waardoor investeerders in GOUD een rendement van $9000 dollar haalden op iedere kilo GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$