Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 696 tot 700
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 23 april 2016

Deze sector zal met 40 a 96% stijgen in twee jaar als de geschiedenis zich herhaalt!

Als de geschiedenis ons iets leert is het dat ze zich altijd herhaalt. En als de geschiedenis gelijk krijgt, dan staan we voor een stijging van 40 a 96% in de grondstoffensector en de opkomende markten… in slechts twee jaar!

Het is een stelling die Meb Faber oppert na onderzoek over langdurige dalingen in landen en sectoren.

Zijn voorspelling des te interessanter omdat Faber, in tegenstelling tot zijn naamgenoot Marc Faber, niet bekend staat als een ‘GOUDkever’.

Meb Faber is een valuebelegger en schreef verschillende boeken. Boeken over asset allocatie, de Shiller P/E ratio, het kopiëren van succesvolle beleggers, etc.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 22 april 2016

PIMCO: Federal Reserve moet GOUD kopen overwegen

De Federal Reserve kan de wereldwijde deflatoire crisis misschien wel het beste bestrijden door GOUD te kopen, want daarmee stijgt de waarde van de GOUDreserves van centrale banken. Dat schrijft Harley Bassman van obligatiebelegger PIMCO.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 22 april 2016

BNP: Centrale banken hebben kruit verschoten, GOUD naar $1.400

Volgens BNP Paribas kan de prijs van GOUD de komende twaalf maanden naar $1.400 per troy ounce stijgen, omdat beleggers in toenemende mate twijfelen aan de effectiviteit van het monetaire beleid van centrale banken en daarom hun toevlucht zullen zoeken in GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Waarom koopt China zo veel zilver?

Het ziet er naar uit dat er iets groots te gebeuren staat op de zilvermarkt en dat China zich klaar maakt om er ten volle van te profiteren. Sinds augustus 2015 koopt China als een waanzinnige zilver en de trend versnelt nog de laatste maanden. Beleggen in zilver kan dus heel lucratief worden.

Eerder deze week begon China met een eigen prijszetting voor GOUD en zilver, in yuan. Op deze manier probeert het land meer invloed te krijgen op de GOUD- en zilvermarkt. Maar terwijl alle ogen gericht zijn op GOUD, vindt het interessantste verhaal plaats op de zilvermarkt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Grafiek: Oliestaten halen GOUD weg uit Zwitserland

De olieproducerende landen in het Midden-Oosten hebben de laatste maanden veel meer GOUD uit Zwitserland gehaald dan normaal, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. Vertrouwen de olieproducerende landen de dollar niet meer en willen ze daarom wat meer GOUD in bezit hebben? Of worden landen met grote dollarreserves nerveus nu ze zien dat Iran olie in euro’s begint te verhandelen?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$