EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 696 tot 700 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Wanneer komt er een nieuwe bodem bij GOUD?

De GOUDkevers hebben het de afgelopen weken niet bepaald gemakkelijk gehad. De paniek binnen de GOUDmarkt keerde plotseling terug nadat de GOUDprijs enkele procenten aan waarde moest inleveren. Maar, wat veel beleggers vergeten is dat het lange termijn plaatje er nog steeds goed uitziet.

Tot nu toe weten de edelmetalen, ondanks de daling van de afgelopen weken, nog steeds een prima prestatie neer te zetten in dit beursjaar. Ten opzichte van een jaar geleden staat de GOUDprijs bijvoorbeeld nog steeds 18% hoger. Ook de GOUD- en zilvermijnaandelen staan er ten opzichte van een jaar geleden nog steeds riant voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

UBS adviseert GOUD te kopen

Volgens UBS is het vooruitzicht voor GOUD kopen nog steeds positief, ondanks de verwachting van een renteverhoging door de Federal Reserve. Volgens de afdeling vermogensbeheer van de Zwitserse bank kan de GOUDprijs volgend jaar stijgen tot $1.350 per troy ounce, een toename van 7% vanaf het huidige niveau.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

‘De GOUDprijs kan binnen 2 jaar naar een nieuw record’, zegt Topanalist

Incrementum AG heeft met Ronald Stoeferle een expert op het gebied van voorspellingen in huis. Volgens Stoeferle kan de GOUDprijs de komende 2 jaar stijgen naar een nieuw record. Stijgende inflatie en het verlies van vertrouwen in de centrale banken zullen de drijvende krachten zijn.

De rebound van de olieprijs zal ervoor zorgen dat inflatie hoger uitkomt dan verwacht. Inflatie wordt altijd berekend ten opzichte van een prijsniveau in het verleden. Een jaar geleden zocht de olieprijs zijn dieptepunt op waar we nu bijna dubbel zo veel boven staan. Dat zal zeker zijn impact hebben op inflatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Deze verwaarloosde vastgoedsector is een GOUDmijn

Woonwagenkampen hebben geen goede naam. Ze doen denken aan zigeuners en criminaliteit. En het is net daarom dat ze zoveel geld opbrengen. Zelfs Warren Buffett investeert er in!

Vooral in de Verenigde Staten zijn woonwagenparken niet meer wat ze vroeger waren. Steeds meer investeerders kopen ze op, renoveren en verhogen vervolgens de huur.

De rendementen lopen op tot wel 25%!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2016

Aandelen GOUDmijnen harder onderuit dan GOUDprijs

De GOUDmijnen zijn recent veel harder gedaald dan de GOUDprijs. Het verschil komt uit op factor.....

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs