EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6961 tot 6965
Geplaatst op: woensdag 11 januari 2012

GOUD doorbreekt zijn 200-daagse gemiddelde

Weet u nog dat verschillende professoren en hoge economen zeiden al uw GOUD te verkopen omdat GOUD zijn 200 DMA (dagelijks gemiddelde) was geschonden aan de keerzijde en nooit meer terug zou gaan. ZeroHedge reageerde al duidelijk en eenvoudig  op die stelling met: “Velen zijn bezig hun best te doen om op een of andere manier economische theorie en technisch gegevens samen te smelten en te beweren dat een schending van de 200 DMA in GOUD indicatief is voor een dreigende ineenstorting van de GOUDprijs.”

[...]

Lees verder op AmsterdamGold.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2012

Topadviseur Chinese centrale bank: China moet méér GOUD kopen

Chinese topadviseurs hebben vaker in media laten weten dat China haar valutareserve moet diversifiëren en meer GOUD moeten kopen. Dit werd net voor de jaarwisseling weer eens herhaalt. Echter, de Chinese adviseurs wijzen daarbij ook op de belemmeringen: de GOUDmarkt is te klein voor al het papier.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2012

3 redenen die de GOUDprijs tegen houden

De GOUDprijs zit al enkele maanden in het slop. Na de piek begin september corrigeerde GOUD een kleine 20 %. Er zijn enkele factoren die de stijging van het GOUD momenteel tegenhouden.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2012

De ultieme GOUD infographic!

Must see!

Must see!

Hierbij, alles wat u moest weten over GOUD in 1 infographic! (via Number Sleuth)

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2012

GOUDprijs naar record van 2500 dollar in 2012

Instellingen Goldman Sachs en Morgan Stanley hebben in de outlook van 2012 aangegeven dat GOUD het populairste blijft om in te beleggen. Door de GOUDprijs welke blijft stijgen (de prijs van GOUD is dit jaar al reeds opgelopen van 1570 dollar per troy ounce naar een GOUDkoers van 1610 dollar per troy ounce) zou de GOUDprijs volgens deze banken kunnen oplopen tot een record van 2500 dollar per troy ounce GOUD!

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs