Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 6961 tot 6965
Bron: DFT.nl
Geplaatst: woensdag 14 december 2011

GOUD: Opletten nu!

Technisch bekeken ziet het er niet best uit voor het GOUD, zoveel is duidelijk.

Het GOUD geraakt uit de gratie, dat valt al enkele weken op nu ... Het einde van een hype? Dan wordt het opletten, want als de crisis rustig naar de achtergrond verdwijnt zou het zo maar kunnen dat andere beleggingen zoals aandelen weer volop in trek komen waardoor er geld weg zal vloeien uit de zogenaamde veilige haven waaronder het GOUD. Op de grafiek ziet u de dreiging al op gang komen, nu nog gespannen afwachten wat er rondom de enorm belangrijke steunlijn zal gebeuren.

GOUD plots veel minder populair.

[...]

Bron: Het kan wel.net
Geplaatst: woensdag 14 december 2011

Hebben we eindelijk genoeg? Europa consumeert steeds minder

Uit nieuw onderzoek blijkt dat Europeanen minder consumeren dan tien jaar geleden. Dit onderzoek werd uitgevoerd door Chris GOUDall, milieuactivist, parlementskandidaat voor de Green Party en schrijver van het boek ‘How to Live a Low-Carbon Life’. Hij concludeert dat steeds meer Europese landen hun ‘peak stuff’, oftewel, een piek in consumptie, bereikt hebben.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 december 2011

Chinese invoer van GOUD uit Hong Kong: +4000%!

Terwijl traders wereldwijd hun papieren GOUDposities liquideren, waardoor de GOUDprijs vandaag onder druk staat, voeren de Chinezen ongeziene hoeveelheden fysiek GOUD in van het buitenland!

De Chinese invoer van GOUD via Hong Kong steeg van oktober tot november 2011 met 50%, maar jaar-op-jaar stond import van 85,7 ton GOUD gelijk aan een stijging van +4000%!

[FT]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 december 2011

Peter Schiff: "Koop deze dip in GOUD!"

Peter Schiff ziet dat beleggers opnieuw in de verkeerde activa vluchten door de crisis in Europa. Staatsobligaties, de Amerikaanse dollar,… ze zullen allen uiteindelijk begeven onder de druk van ons financiële systeem. Enkel fysiek GOUD biedt soelaas en Peter Schiff ziet het slimme geld massaal gebruik maken van de huidige dip om bij te kopen.

Beleggers zouden dit voorbeeld beter volgen aldus Schiff.

[video]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 december 2011

Jim Sinclair over MF Global, papieren GOUD, GOUDaandelen, en nog veel meer...

Jim Sinclair, een legende in de GOUDwereld waar hij bekend is als Mr. Gold, bespreekt in een uitvoerig interview met BMT de implicaties van de ondergang van MF Global.

Verder praat hij over de rol van GOUD in de financiële wereld, de huidige onderwaardering van GOUDmijnaandelen (vergeleken met de jaren ’70), papieren GOUD, ….

Luister hier naar het geweldige interview met Jim Sinclair:

[podcast]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$