EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6986 tot 6990 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 17 januari 2012

GOUD sloopt 1300 euro per ounce!

De meeste beleggers volgen nauwgezet de prijsbewegingen van GOUD in dollar. Alhoewel dit belangrijk is voor de basistrend, is het feitelijk de prijs in euro waar u op moet letten. Dit is namelijk wat u ervoor krijgt indien u uw GOUD inruilt.

De meeste beleggers volgen nauwgezet de prijsbewegingen van GOUD in dollar. Alhoewel dit belangrijk is voor de basistrend, is het feitelijk de prijs in euro waar u op moet letten. Dit is namelijk wat u ervoor krijgt indien u uw GOUD inruilt.

De prijs van GOUD in euro zit al enkele weken stevig in de lift. Deze morgen werd de barrière van 1300 euro per ounce opnieuw gesloopt!

Hiermee is de aanval op het vorige record rond 1350 euro ingezet...

[grafiek]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 januari 2012

Soros stapt terug in GOUD

Georges Soros, een van ‘s werelds succuesvolste beleggers, is eind 2011 terug in GOUD gestapt. Begin 2011 verkocht Soros nog al zijn aandelen in ETF’s SPDR Gold en iShares Gold Trust. In de verwachting van een nieuw rondje QE is Soros terug koper van GOUD.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 januari 2012

Geld, GOUD en zilver

Eric Mecking en Elmer Hogervorst hebben een in het Nederlands geschreven boek over geld, GOUD en zilver uitgegeven.

Eric Mecking en Elmer Hogervorst hebben een in het Nederlands geschreven boek over geld, GOUD en zilver uitgegeven.

In het boek onder andere een mooie beschrijving van de Duitse hyperinflatie in 1923/1924. Belangrijk om te weten, omdat men in Duitsland er alles aan zal willen doen om een herhaling te voorkomen.

Het tweede deel van het boek gaat over GOUD als belegging en uitleg van hoe u GOUD en zilver kunt kopen.

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 januari 2012

GOUD positief de week uit

De afgelopen week is de GOUDprijs gestegen met 1% naar een GOUDkoers van 1637 dollar per troy ounce. De prijs van GOUD was begin deze week 1609 dollar per troy ounce en behaalde op donderdag het hoogtepunt van 1661 dollar per troy ounce. Belangrijkste redenen voor het stijgen van de GOUDprijs zijn de aanhoudende problemen in Europa en de berichten vanuit de Verenigde Staten na aanleiding van het beige boek van de FED.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 januari 2012

India grootste consument van GOUD

Uit onderzoek is gebleken dat India het land is met de grootste GOUD consumptie ter wereld. India consumeert 745.7 ton GOUD per jaar, wat meer is dan China en de Verenigde Staten bij elkaar. China is het tweede land op de ranglijst met een consumptie van 428 ton per jaar, gevolgd door de Verenigde Staten met een GOUD consumptie van 128 ton per jaar. Overige landen in de top 10 zijn vooral golfstaten, waar GOUD nog echt wordt gezien als een status product.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond alle opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.
Vanaf heden ontvang je dagelijks de dagelijkse headlines.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs